Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Museu de NÓutica i l'Oficina de Turisme del Masnou reben el certificat Biosphere

Dimarts, 13 de marš, el Museu de NÓutica i l'Oficina de Turisme del Masnou van rebre el certificat d'adhesiˇ a Biosphere, un reconeixement al compromÝs del desenvolupament del turisme sostenible i responsable. TambÚ van ser distingides les empreses masnovines The Maresme Waves i Grus Apartments.

En l'acte es van atorgar un total de 245 adhesions a diversos projectes i empreses turÝstiques de la provÝncia de Barcelona, 40 de les quals eren per iniciatives turÝstiques del Maresme, que s'ha convertit en la comarca amb mÚs distintius Biosphere. Aquesta iniciativa, posada en marxa recentment, estÓ liderada per la Diputaciˇ de Barcelona i la Cambra de Comerš de Barcelona, tot i que a la comarca del Maresme la gestiˇ directa recau en el Consorci de Promociˇ TurÝstica Costa de Barcelona Maresme. L'acte de lliurament de les adhesions, a la Llotja de Mar de Barcelona, va ser presidit per la presidenta de la Diputaciˇ de Barcelona, MercŔ Conesa, i el president de la Cambra de Comerš de Barcelona, Miquel Valls. La regidora de Turisme, Neus Tallada, va recollir les distincions del Museu de NÓutica i l'Oficina de Turisme del Masnou.

La certificaciˇ Biosphere Destination es basa en un sistema de certificaciˇ que, a mÚs d'establir criteris de qualitat i medi ambient, inclou requeriments de sostenibilitat com la responsabilitat social, la conservaciˇ dels bÚns culturals, la satisfacciˇ de les expectatives dels turistes sobre el destÝ i la millora de la qualitat de vida de la poblaciˇ.

Informaciˇ publicada el 14 de marš de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00