Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
La interpretaciˇ de ‘Ragazzo', mereixedora d'una ovaciˇ del p˙blic

RagazzoDissabte, 10 de marš, a les 20 h, va tenir lloc, a l’Espai EscŔnic Ca n'Humet, la representaciˇ de l’obra de teatre Ragazzo, interpretada per l’actor Oriol Pla, i creada i dirigida per Lali ┴lvarez. Un cop finalitzat l’espectacle, el p˙blic va dedicar una ovaciˇ a l’actor, premi Gaudi 2018, i la directora, que van mantenir un colĚloqui amb el p˙blic sobre la relaciˇ entre la hist˛ria i el fet teatral, i la construcciˇ de l’obra des de la versiˇ oficial fins al retrobament amb la mare del jove assassinat.

Ragazzo pretÚn no oblidar un fet hist˛ric i fa reviure a l’espectador uns dies de den˙ncia i dissidŔncia que van acabar amb la mort injusta d’un jove italiÓ. Es tracta de l’Europa del 2001. La ciutat d'en Ragazzo viu la restricciˇ de drets socials mÚs gran que ha viscut el continent des de la II Guerra Mundial, on no es permet l'entrada a la Zona Rossa, el lloc on els lÝders del G8 estan celebrant la reuniˇ.

En Ragazzo viu l'estiu de la ciutat: fa poc ha ocupat amb uns amics un espai que han condicionat com a habitatge, estÓ de vacances, escolta m˙sica, llegeix, cuina, s'enamora... i participa en el F˛rum Social Mundial, on mÚs de 500.000 persones discuteixen com seria un altre mˇn possible, que s'imaginen com a alternativa a la globalitzaciˇ.

Informaciˇ publicada el 12 de marš de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00