Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Avancen diferents obres al municipi

Les obres de reordenaciˇ viÓria del carrer de Joan Carles I i la millora del drenatge dels entorns de l’Escola LluÝs Millet ja han finalitzat. D'altra banda, s'han iniciat les relatives a la millora de l’accessibilitat al carrer del Brasil i, d'aquÝ a pocs dies, comenšaran les de la conversiˇ en zona de vianants del carrer de Roger de Flor. A mÚs, es treballa en el projecte de la reordenaciˇ dels horts urbans, ubicats a la part alta del parc de Vallmora. A continuaciˇ trobareu mÚs detalls de cadascuna d'aquestes intervencions.


Finalitzada la reordenaciˇ viÓria del carrer de Joan Carles I i la millora del drenatge dels entorns de l’Escola LluÝs Millet

Una de les obres recentment finalitzades Ús la reordenaciˇ viÓria del carrer de Joan Carles I, que ha permŔs millorar la senyalitzaciˇ horitzontal i vertical, i el carril de gir, aixÝ com arranjar la part baixa del carrer i modificar la zona de contenidors ubicats enfront de la sortida lateral de l’Institut MediterrÓnia.

Les obres relatives a la millora del drenatge dels entorns de l’Escola LluÝs Millet (al carrer de la Constituciˇ) tambÚ han acabat. Aquest projecte ha incl˛s la construcciˇ d’un mur de bloc de formigˇ, la pavimentaciˇ vial, la formaciˇ de cuneta drenant i mota de terres, aixÝ com la substituciˇ de la reixa interceptora en el vial en cul-de- sac i la formaciˇ d’una bassa d’infiltraciˇ.

En marxa la millora de l’accessibilitat al carrer del Brasil

Les obres del carrer del Brasil s’estructuren en tres fases. La primera i la segona fase tenen per objectiu la construcciˇ d’una nova tramada d’escales i la instalĚlaciˇ d’un ascensor per adaptar aquest accÚs a persones amb mobilitat redu´da, aixÝ com la connexiˇ des de la nova ubicaciˇ al pas soterrat actual, a sota del carrer d’└ngel GuimerÓ. En el moment de tancar aquesta ediciˇ, hi havia pendent la signatura del contracte per poder iniciar les obres, que es preveia que comenšarien en un termini de tres setmanes, aproximadament, i amb una durada prevista de tres mesos. D’altra banda, ja estÓ en marxa la tercera fase del carrer, consistent en el nou accÚs al passeig MarÝtim, amb la construcciˇ d’una rampa i la modificaciˇ de l’escala existent.

A punt de comenšar la conversiˇ en zona de vianants de l’eix vertebrador entre el mar i la muntanya

Una de les obres destacades durant aquest mandat Ús la referent a la conversiˇ en zona de vianants del carrer de Roger de Flor, perquŔ aquesta via tÚ la caracterÝstica especial que actua com a eix de connexiˇ entre el parc de Vallmora i la platja. El projecte, que preveu iniciar-se d’aquÝ a dues setmanes, suposa la urbanitzaciˇ del carrer de Roger de Flor en el tram comprŔs entre els carrers de NarcÝs Monturiol i de Sant Miquel. La urbanitzaciˇ d’aquest tram Ús d’una superfÝcie de 1.505 m2 i inclou la plaša de Catalunya i el carrer de la Gaditana. El tram que s’urbanitzarÓ del carrer de Roger de Flor estÓ limitat per una trama urbana consolidada i, actualment, es diferencia el trÓnsit de vianants i el rodat amb una calšada d’asfalt i voreres de panot. La durada prevista de les obres Ús de mig any.

Embelliment dels horts urbans

A dalt del parc de Vallmora hi ha alguns dels horts urbans del municipi. El projecte de la reordenaciˇ d’aquests horts inclou, en una primera fase que preveu iniciar-se properament, la portada, l’acumulaciˇ i la distribuciˇ d’aigua, la part de la xarxa d’enllumenat elŔctric, el desmuntatge i la reposiciˇ d’una part dels lÝmits actuals, aixÝ com l’enderrocament d’algunes de les barraques i la consolidaciˇ d’altres.

La duraciˇ prevista de les obres Ús de quatre mesos i l’Ajuntament ja ha contractat la redacciˇ de la segona fase del projecte i la direcciˇ facultativa de les obres, que consistiran en la consolidaciˇ parcial de l’actual construcciˇ com a local social, la construcciˇ d’unes barraques a la zona dels nous horts, l’extensiˇ de la instalĚlaciˇ elŔctrica, la xarxa de clavegueram, la consolidaciˇ de contencions existents, aixÝ com l’adaptaciˇ topogrÓfica a la zona d’horts nous i la plantaciˇ d’arbres ametllers.

Informaciˇ publicada el 9 de marš de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00