Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Teatre en anglčs per a l'alumnat de les escoles del Masnou

Teatre en anglčsEl dia 6 de marį va tenir lloc la primera de les obres de teatre en anglčs adreįades a alumnes de les escoles del Masnou previstes per a aquest curs. El curs de P5 de l’Escola Bergantí va ser el primer de poder gaudir d’unes representacions que arribaran a totes les escoles i instituts del municipi, en concret als cursos de P5, 2n, 4t i 6č de primāria, i 2n i 4t d'ESO. La iniciativa ha estat possible grācies a una subvenciķ de la Diputaciķ de Barcelona en el marc del protocol general del Pla xarxa de governs locals 2016-2019. La companyia Look Out! Theatre Company és l’encarregada de dur a terme totes les obres, que tindran lloc a les instalˇlacions de l’escola, en el cas dels cursos de P5, i a l’Espai Escčnic de Ca n’Humet, per als cursos de primāria i ESO. Val a dir que la companyia facilita, a través de la seva pāgina web, materials didāctics de les obres que representa als equips docents perquč puguin treballar els continguts a l’aula.

Ahir, dia 8 de marį, va tenir lloc una tongada de representacions per als cursos de 2n de primāria, 2n d'ESO i 4t d'ESO a l’Espai Escčnic, que es va omplir en cadascuna de les sessions, excepte en el cas del grup de 4t d'ESO, amb motiu de la vaga del Dia Internacional de la Dona. El teatre també va rebre la visita de l’alcalde, Jaume Oliveras, i de la regidora d’Ensenyament, Sílvia Folch.

Al llarg d’aquestes setmanes s’aniran succeint diferents obres teatrals, que finalitzaran el proper 25 d’abril. Els alumnes de primāria i ESO gaudiran de les obres següents, en funciķ de l’escola i el curs: Stone Soup, Murder at Manor House, My Lucky Compass, A Monkey’s Tale, The Lemon Thieves. I per als més petits, d’educaciķ infantil, es representarā The Little Flower Pot.

Informaciķ publicada el 9 de marį de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00