Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple del mes de marš serÓ el dijous 15

La propera sessiˇ ordinÓria del Ple de l'Ajuntament es farÓ el dijous 15 de marš de 2018, a les 20 h, a la sala de sessions de la casa consistorial, amb l'ordre del dia segŘent:

1. Aprovaciˇ, si escau, de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari del 25 de gener de 2018.
2. Informacions i comunicacions de l'Alcaldia.
3. Donar compte dels decrets d'Alcaldia.
4. Donar compte de la gestiˇ i tramesa dels acords contraris a objeccions (Art.218.3 TRLHL) a la Sindicatura de Comptes de l’exercici 2017.
5. Donar compte de l'aprovaciˇ de la liquidaciˇ pressupostÓria exercici 2017.
6. Aprovaciˇ i reconeixement extrajudicial Relaciˇ n˙mero 1 de factures sense contractaciˇ i sense suficient consignaciˇ pressupostÓria exercici anterior.
7. Aprovaciˇ inicial de la modificaciˇ Annex inversions pressupost 2018.
8. Expedient d'imposiciˇ i ordenaciˇ de contribucions especials per obres d'urbanitzaciˇ del carrer de Silveri FÓbregas (tram comprŔs entre l'avinguda de Pau Casals i la prolongaciˇ del passeig de RomÓ Fabra).
9. Modificaciˇ del responsable del contracte de gestiˇ indirecta, en rŔgim de concessiˇ, del servei d’escola municipal de m˙sica.
10. Aprovaciˇ definitiva de la Modificaciˇ del Pla Parcial 10 "Llevant" en l'Ómbit de la parcelĚla C5.
11. Contesta de l'Equip de Govern als suggeriments i les preguntes de la sessiˇ anterior.
12. Precs i preguntes adrešats a l'Equip de Govern.
13. Mociˇ presentada pel Grup Municipal del PSC-CP per a la creaciˇ d’una Comissiˇ Informativa Municipal de carÓcter especÝfic sobre processos selectius i contractacions de personal.
14. Mociˇ presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA demanant actuacions en relaciˇ amb els habitatges p˙blics de protecciˇ en rŔgim de lloguer per a joves i gent gran del Masnou de Torrent Vallmora, Salvador Espriu i c/ de Ciudad Real.
15. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ERC-AM-MES en defensa de l'escola catalana i del model d'immersiˇ lingŘÝstica.
16. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PDeCAT-UNIË en defensa de l'escola catalana i del model d'immersiˇ lingŘÝstica.
17. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA en relaciˇ amb la recuperaciˇ de la gestiˇ p˙blica de la xarxa Ter-Llobregat.
18. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal de C’s per solĚlicitar l'ajornament o suspensiˇ del nou servei d'Atenciˇ i Seguiment de DrogodependŔncies "CAS", que estÓ previst s'inici´ al marš al Centre d'Atenciˇ PrimÓria d'Ocata.
19. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PDeCAT-UNIË per solĚlicitar l’aturada del Centre d’Atenciˇ i Seguiment de les Addiccions (CAS) al CAP d’Ocata.
20. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP per exigir l'aplicaciˇ del Pla de Salut de Catalunya, 2016-2020.
21. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ERC-AM-MES en suport dels nous serveis de salut mental al Masnou.

El text sencer de les propostes es pot llegir clicant aquÝ.

A les 19.30 h comenšarÓ l'audiŔncia p˙blica prŔvia al Ple, a la mateixa sala de sessions.

Informaciˇ publicada el 9 de marš de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00