Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dimecres, 11 d'abril de 2018  -  19 h
Presentaciķ del llibre 'La jove de Pompeia', de Jaume Mateu Giralt

Lucilˇla Atília, una noia ōrfena de Pompeia, és obligada a cercar un nou destí lluny de casa seva, enrunada a causa de l'erupciķ del volcā Vesuvi, l'agost de l'any 79. La peripčcia vital la condueix des de Pompeia a Choris, probablement l'actual Castell del Remei (terme de Penelles), on colˇlabora decisivament en la conformaciķ de la finca destinada a ser el cor d'un districte rural situat al territori central de la plana d'Urgell, entre les ciutats de Tārrega i Balaguer.

Jaume Mateu Giral és diplomat en Cičncies de l'Educaciķ, doctor en Geografia i profesor emčrit de la Universitat de Barcelona. Una de les seves línies principals de recerca es relaciona amb el territori lleidatā, especialment l'ārea regada dels canals d'Urgell, des de la perspectiva de les cičncies socials. Ha escrit diversos llibres i articles, ha pronunciat conferčncies i ha esdevingut comissari en diferents exposicions sobre aquest tema.

Lloc: Biblioteca Joan Coromines
Ho organitza: Biblioteca Joan Coromines
Preu: Gratuīt
Tipus d'acte: Literatura
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del Marqučsoferta formativa CFPAMQueda't"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de marLa DeixalleriaPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00