Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Consell Escolar Municipal aprova un manifest en defensa de l'escola catalana i del model d'immersiˇ lingŘÝstica

Els diversos representants de la comunitat educativa del municipi que formen el Consell Escolar Municipal del Masnou (CEMM) es van reunir el dimarts 27 de febrer a la tarda, al centre educatiu Marinada. Durant la sessiˇ, van aprovar un manifest en defensa de l'escola catalana i del model d'immersiˇ lingŘÝstica per acord de tots els membres, a excepciˇ de la representant de Ciutadans. En relaciˇ amb aquesta reivindicaciˇ, la plataforma Somescola ha convocat una concentraciˇ a favor de la immersiˇ lingŘÝstica per dimecres, 28 de febrer, a les 18 h, davant els ajuntaments.

A mÚs, durant la sessiˇ tambÚ es van tractar altres temes: la proposta de teatre en anglŔs adrešada als cursos de P5, 2n, 4t i 6Ŕ de primÓria i 2n i 4t d'ESO; el procÚs d'admissiˇ d'ensenyaments de segon cicle d'educaciˇ infantil, primÓria i ESO, i la nova proposta de guia educativa editada per a aquest proper curs 2018-2019.

Pel que fa a les informacions relatives a la Biblioteca Joan Coromines, es va parlar dels Premis Goleta i BergantÝ de Poesia i Narrativa Catalanes, que aquest any celebren el 40Ŕ aniversari, i des de la Biblioteca es vol compartir aquesta celebraciˇ amb totes les escoles del municipi. La proposta d'activitat amb motiu de la celebraciˇ de l'Any Pompeu Fabra tambÚ va ser un tema exposat a la trobada. A mÚs, les regidories d'Igualtat, Museu Municipal de NÓutica, Joventut, InfÓncia, Salut P˙blica i Esports van aprofitar per presentar propostes i activitats adrešades a les escoles.

L'alcalde, Jaume Oliveras, present a la sessiˇ, va aprofitar la trobada per explicar el model dels serveis d'intervenciˇ socioeducatius (SIS) per a infants i adolescents en situaciˇ de risc i les seves famÝlies, un servei que es preveu comenšar a desenvolupar a partir del mes de setembre d'aquest any. TambÚ va fer una presentaciˇ de l'avaluaciˇ dels camins escolars del Masnou.

La regidora de Ciutadans present a la sessiˇ, Stella Parodi, va preguntar sobre si es tenia constÓncia d'algun tipus d'inquietud per part de l'Escola Marinada, en referŔncia a la propera obertura del Centre d'Atenciˇ i Seguiment de DrogodependŔncies (CAS) a l'ABS d'Ocata. El director de l'escola va fer constar que no hi havia hagut cap indici d'inquietud, mentre que bona part dels directors dels centres educatius presents al ple del CEMM van celebrar l'obertura d'aquest nou servei.

Informaciˇ publicada el 28 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00