Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Conveni de colˇlaboraciķ per a la constituciķ d'un consorci entre l'Ārea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament del Masnou per a la promociķ d'habitatges protegits al municipi

El conveni de colˇlaboraciķ entre l'Ārea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament del Masnou per a la constituciķ d'un Consorci per a la promociķ d'habitatges protegits al municipi ja és una realitat després que s'aprovés per unanimitat al darrer Ple del consistori (15 de febrer) i, tot seguit (el 27 de febrer), ho fes també el Consell Metropolitā de l'AMB. Aquest acord permetrā tirar endavant el projecte de l'Illa Centre, que preveu la construcciķ de 108 habitatges de protecciķ oficial i desencallar el solar de la caserna de la Guārdia Civil per destinar-lo al mateix ús.

Tot i que el Masnou no forma part de l'Ārea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament del Masnou ha aconseguit arribar a un acord per crear un consorci per desenvolupar ambdues promocions. L'Ajuntament hi aportarā els dos solars i l'entitat metropolitana n'assumirā el cost amb l'aportaciķ de prop de 13 milions d'euros. El parc d'habitatge públic de lloguer serā al voltant del 40% i, el de venda, d'un 60%. Un cop l'operaciķ estigui amortitzada, els pisos de lloguer i els solars tornaran a ser propietat del municipi.

A aquests dos acords referents a polítiques d'habitatge s'hi suma el que també va ser aprovat recentment: una modificaciķ del Pla general que permet la previsiķ de més habitatge de protecciķ oficial a la zona del carrer d'Almeria.

Informaciķ publicada el 28 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00