www.elmasnou.net

L’Equip de Govern de l’Ajuntament del Masnou ha decidit no aplicar als abonats del municipi l'augment del preu de la tarifa de l'aigua que va aprovar l’AgŔncia Catalana de l’Aigua (ACA). La mesura encaria gairebÚ un 12% el rebut dels consumidors.

A final de l’any passat, el Consell d’Administraciˇ de l’AgŔncia Catalana de l’Aigua (ACA) va aprovar l'increment d’un 11,88% en la tarifa de l’aigua en alta, un percentatge que s'aplicaria a l'aigua que reben els ajuntaments i les entitats subministradores d' AigŘes del Ter-Llobregat (ATLL), entre els quals es troba el Masnou. Les entitats municipalistes Federaciˇ de Municipis de Catalunya (FMC) i Associaciˇ Catalana de Municipis (ACM), i l’└rea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Consorci Bes˛s-Tordera van demanar la suspensiˇ d’aquest acord pel greu perjudici econ˛mic que representaria en les tarifes de consum i el Tribunal Suprem va ratificar la sentŔncia del Tribunal Superior de JustÝcia de Catalunya que declarava nul el procediment d'adjudicaciˇ de la gestiˇ de l'empresa p˙blica AigŘes Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona.

Feta p˙blica aquesta sentŔncia, l’AgŔncia Catalana de l’Aigua (ACA), a instÓncies del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha anunciat que convocarÓ els propers dies un Consell de Xarxa d’AigŘes Ter-Llobregat extraordinari per analitzar les vies possibles per suspendre la pujada de la tarifa d’AigŘes Ter-Llobregat prevista per al 2018 en aplicaciˇ del Plec de clÓusules del contracte de concessiˇ.

Informaciˇ publicada el 27 de febrer de 2018