Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Equip de Govern no aplicarā l'augment de la tarifa de l'aigua

L’Equip de Govern de l’Ajuntament del Masnou ha decidit no aplicar als abonats del municipi l'augment del preu de la tarifa de l'aigua que va aprovar l’Agčncia Catalana de l’Aigua (ACA). La mesura encaria gairebé un 12% el rebut dels consumidors.

A final de l’any passat, el Consell d’Administraciķ de l’Agčncia Catalana de l’Aigua (ACA) va aprovar l'increment d’un 11,88% en la tarifa de l’aigua en alta, un percentatge que s'aplicaria a l'aigua que reben els ajuntaments i les entitats subministradores d' Aigües del Ter-Llobregat (ATLL), entre els quals es troba el Masnou. Les entitats municipalistes Federaciķ de Municipis de Catalunya (FMC) i Associaciķ Catalana de Municipis (ACM), i l’Ārea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Consorci Besōs-Tordera van demanar la suspensiķ d’aquest acord pel greu perjudici econōmic que representaria en les tarifes de consum i el Tribunal Suprem va ratificar la sentčncia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declarava nul el procediment d'adjudicaciķ de la gestiķ de l'empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a Acciona.

Feta pública aquesta sentčncia, l’Agčncia Catalana de l’Aigua (ACA), a instāncies del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha anunciat que convocarā els propers dies un Consell de Xarxa d’Aigües Ter-Llobregat extraordinari per analitzar les vies possibles per suspendre la pujada de la tarifa d’Aigües Ter-Llobregat prevista per al 2018 en aplicaciķ del Plec de clāusules del contracte de concessiķ.

Informaciķ publicada el 27 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00