Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
TragŔdia i comŔdia s'entrecreuen aquest cap de setmana a l'Espai EscŔnic


El metge de LampedusaEl metge de Lampedusa que explica una hist˛ria trÓgica del segle XXI, la crisi dels refugiats, i ParadÝs pintat, de la pallassa Pepa Plana, que tÚ com a rerefons el drama de les migracions, seran les dues representacions que tindran lloc aquest cap de setmana a Ca n'Humet.

L'autobiografia Lßgrimas de sal (Ara Llibres, 2017), del metge Pietro Bartolo, dedicat a rescatar els refugiats que arriben des d'└frica a les costa de l'illa italiana de Lampedusa, Ús la base a partir de la qual sorgeix El metge de Lampedusa, desprÚs que l'intŔrpret de l'obra, Xicu Masˇ, quedÚs impactat en conŔixer el relat d'aquest metge italiÓ. Aquest espectacle sobre una hist˛ria contemporÓnia que fa d'altaveu per fer mÚs visible la gravetat de la crisi humanitÓria dels refugiats a Europa serÓ representat dissabte, 17 de febrer, a les 20 h. MÚs informaciˇ.

D'altra banda, diumenge, 18 de febrer, a les 18 h, serÓ el torn de l'espectacle familiar ParadÝs pintat, de la pallassa Pepa Plana, un espectacle que, tot i ser divertit, tambÚ ens connectarÓ amb la cara mÚs trÓgica del mˇn per parlar dels refugiats i les migracions. MÚs informaciˇ.

Diumenge al migdia tambÚ tindrÓ lloc In Itinere, un tercer espectacle per a adults que, com el seu nom indica, no es farÓ a l'Espai EscŔnic, sinˇ que serÓ itinerant entre la plaša d'Ocata i la dels Pa´sos Catalans. Es tracta d'una performance per a un ˙nic espectador. Cada espectacle Ús un recorregut de set minuts durant el qual l'espectador viu una experiŔncia en un extravagant quadricicle de pedals. Aquesta Ús la primera part d'una trilogia que investiga les migracions des del punt de vista dels moviments, les experiŔncies humanes i el desplašament. MÚs informaciˇ

Informaciˇ publicada el 13 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00