Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Ajuntament contracta dinou persones en situaciˇ d'atur a travÚs dels plans d'ocupaciˇ i el programa Enfeina't

Els dies 27 de desembre i 21 de gener es van incorporar a treballar a l’Ajuntament del Masnou tretze persones a travÚs de Plans d’ocupaciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona. A mÚs, el 9 de febrer es van sumar a la plantilla sis persones procedents del programa Enfeina’t, del Servei P˙blic d’Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya (SOC). En total es contractaran dinou persones, totes en situaciˇ d’atur.

Totes les persones procedents dels Plans d’ocupaciˇ, a excepciˇ d’una, sˇn del Masnou. Dos dels contractats es dedicaran a la neteja, un farÓ d’ordenanša, dos de jardiners, un de fuster, un de lampista, dos d’operaris polivalents, dos de paletes i dos de pintors. Sis han estat contractats per sis mesos i quatre per un any, en funciˇ de la lÝnia d’actuaciˇ del SOC (LÝnia PANP, LÝnia PRMI, o LÝnia DONA).

Respecte a les persones contractades a travÚs del programa Enfeina’t, que van comenšar el dia 9 de febrer de 2018 i seran contractades per un any, dues faran les funcions d’ordenances i quatre, d’operÓries de la brigada municipal. En aquest cas, totes les persones contractades sˇn residents del municipi en situaciˇ d’atur de llarga durada.

Informaciˇ publicada el 13 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00