Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Ajuntament contracta dinou persones en situaciˇ d'atur a travÚs dels plans d'ocupaciˇ i el programa Enfeina't

Els dies 27 de desembre i 21 de gener es van incorporar a treballar a l’Ajuntament del Masnou tretze persones a travÚs de Plans d’ocupaciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona. A mÚs, el 9 de febrer es van sumar a la plantilla sis persones procedents del programa Enfeina’t, del Servei P˙blic d’Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya (SOC). En total es contractaran dinou persones, totes en situaciˇ d’atur.

Totes les persones procedents dels Plans d’ocupaciˇ, a excepciˇ d’una, sˇn del Masnou. Dos dels contractats es dedicaran a la neteja, un farÓ d’ordenanša, dos de jardiners, un de fuster, un de lampista, dos d’operaris polivalents, dos de paletes i dos de pintors. Sis han estat contractats per sis mesos i quatre per un any, en funciˇ de la lÝnia d’actuaciˇ del SOC (LÝnia PANP, LÝnia PRMI, o LÝnia DONA).

Respecte a les persones contractades a travÚs del programa Enfeina’t, que van comenšar el dia 9 de febrer de 2018 i seran contractades per un any, dues faran les funcions d’ordenances i quatre, d’operÓries de la brigada municipal. En aquest cas, totes les persones contractades sˇn residents del municipi en situaciˇ d’atur de llarga durada.

Aquest projecte estÓ subvencionat pel Servei P˙blic d’Ocupaciˇ de Catalunya i pel Servicio P˙blico de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per ORDRE TSF/247/2017, d’27 d’octubre.

Informaciˇ publicada el 13 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00