Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
La trobada del Consell de Promociˇ Econ˛mica se centra en l'Órea comercial de l'Illa Centre

Divendres, 9 de febrer, es va reunir el Consell de Promociˇ Econ˛mica a l'auditori del Centre d'Empreses Casa del MarquŔs. Durant l'acte, es va donar informaciˇ sobre l'Órea comercial de l'Illa Centre, la propera ediciˇ de la Fira Comercial i Gastron˛mica, aixÝ com d'altres de la Regidoria.

Pel que fa a l'Illa Centre, a la trobada es va donar veu a la promotora, que va explicar el projecte comercial tal com va fer a la presentaciˇ al sector comercial del poble, a finals de gener, i va destacar l'objectiu de la proposta: un projecte que vol ser un nou centre amb l'objectiu de convertir-se en un espai comercial de referŔncia tant per als habitants del Masnou com per als de la zona d'influŔncia. La inauguraciˇ d'aquest nou espai estÓ prevista a finals d'any, segons va informar la promotora.

La zona comercial estÓ integrada en una promociˇ immobiliÓria de mÚs de 200 nous habitatges, i serÓ ocupada per la cadena Bonpreu i 35 locals comercials que combinaran comerš, serveis i restauraciˇ. Pel que fa als comeršos que vulguin establir-s'hi, hauran de fer un horari ininterromput.

A la trobada tambÚ es va explicar que l'Ajuntament estÓ treballant, en colĚlaboraciˇ amb l'Institut de Mercats Municipals de Barcelona, en un projecte de reordenaciˇ del Mercat Municipal que inclourÓ un assessorament per a la reorientaciˇ d'aquest equipament dins la nova oferta comercial que hi haurÓ a l'Illa Centre, que Ús molt a prop de la seva ubicaciˇ. Aquest assessorament es complementarÓ amb un estudi de la Diputaciˇ de Barcelona.

Altres temes que es van tractar van ser la presentaciˇ de la propera ediciˇ de la Fira Comercial i Gastron˛mica, que tornarÓ a ser organitzada per l'Ajuntament, aixÝ com d'altres propis de la Regidoria.

Informaciˇ publicada el 12 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00