Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Celebrades les primeres edicions del memorial Josep Prats, ‘Lobo´, i de la regata solidāria Proactiva Open Arms

Durant el segon cap de setmana de febrer es van celebrar les primeres edicions de dues trobades esportives ben diferents. D'una banda, va tenir lloc el primer memorial Josep Prats, conegut amb el sobrenom de Lobo, un torneig de futbol femení en honor a l'impulsor d'aquesta disciplina esportiva al Club Atlčtic del Masnou. L'emotiva jornada va comptar amb la presčncia de familiars i amics d'en Josep, així com també amb la participaciķ de totes les jugadores de l'equip femení, que van recordar i agrair la tasca i la implicaciķ de Lobo en el mķn del futbol femení i el Club.

D'altra banda, el suport a causes solidāries és present sempre en l'agenda del Club Nāutic del Masnou, que el cap de setmana del 10 i 11 de febrer va acollir la celebraciķ de la primera regata infantil solidāria a favor de Proactiva Open Arms, amb més de 150 regatistes catalans de la classe optimist en edats compreses entre els 8 i els 15 anys.

Els fons recaptats durant aquesta jornada solidāria al Masnou es destinaran íntegrament a la finalitat que aquesta ONG, dedicada a rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint dels conflictes bčlˇlics, persecucions i pobresa, pugui continuar la seva tasca.

Informaciķ publicada el 12 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00