Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple del febrer serÓ el dijous 15

La sessiˇ ordinÓria del Ple de l'Ajuntament es farÓ el dia 15 de febrer de 2018, a les 20 h, a la sala de sessions de la casa consistorial, amb l'ordre del dia segŘent:

1. Aprovaciˇ, si escau, dels esborranys de les actes:

  • Ple ordinari de data 16 de novembre de 2017.
  • Ple extraordinari de data 22 de novembre de 2017.
  • Ple ordinari de data 20 de desembre de 2017.
  • Plens extraordinaris i urgents de data 8 de gener de 2018.

2. Informacions i comunicacions de l'Alcaldia.

3. Donar compte dels decrets d'Alcaldia.

4. Donar compte de l'informe d'Intervenciˇ d'avaluaciˇ de compliment d'objectius de la LO 2/2012 respecte al seguiment del quart trimestre del pressupost 2017 amb motiu de la seva remissiˇ al Ministeri d’Hisenda.

5. Donar compte de l'informe corresponent al quart trimestre de l'any 2017 sobre compliment dels terminis de pagament de les obligacions pendents, emŔs conforme a all˛ establert per l’article 4 de la Llei 15/2010, de 5 de juliol.

6. Aprovaciˇ inicial del conveni de colĚlaboraciˇ per a la constituciˇ d’un consorci entre l’└rea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament del Masnou per a la promociˇ d’habitatges protegits al municipi i els Estatuts que el regeixen.

7. Aprovaciˇ inicial de la Modificaciˇ puntual del Pla general d'ordenaciˇ del Masnou en l’Ómbit del carrer de MŔxic (PAU Caserna-c. MŔxic) i de la parcelĚla delimitada pels carrers d’Almeria, el BerguedÓ i Pollacra Goleta Constanša.

8. Aprovaciˇ inicial de l'Ordenanša reguladora de les terrasses d'establiments de restauraciˇ i assimilats als espais p˙blics.

9. Contesta de l'Equip de Govern als suggeriments i les preguntes de la sessiˇ anterior

10. Precs i preguntes adrešats a l'Equip de Govern

11. Mociˇ presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre l'actualitzaciˇ de l'actual aparcament lliure i de rotaciˇ al municipi del Masnou.

12. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP per donar suport a la campanya contra la pujada de les pensions 0,25% i la pŔrdua de poder adquisitiu de les pensions impulsada per l'organitzaciˇ sindicat UGT.

13. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre el 8 de marš, Dia de les Dones.

14. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP de suport al moviment i la vaga feminista del 8 de marš del 2018.

El text sencer de les propostes es pot llegir clicant aquÝ.

A les 19.30 h comenšarÓ l'audiŔncia p˙blica prŔvia al Ple, a la mateixa sala de sessions.

Informaciˇ publicada el 9 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00