Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
S'amplia el servei d'assessorament en matŔria d'habitatge per a casos complexos

El dijous dia 1 de febrer, la Junta de Govern Local va aprovar una contractaciˇ per ampliar la prestaciˇ del servei d’assessorament jurÝdic en matŔria d’habitatge i donar aixÝ cabuda a casos complexos. En un inici, l’Ajuntament va donar suport als ve´ns i ve´nes de l’edifici de Roger de Flor, 33, que necessitaven assessorament per resoldre una problemÓtica que afectava el seu habitatge, tal com es va recollir a la mociˇ que es va aprovar per majoria absoluta al Ple municipal del 15 de juny de 2017. Arran d’aquesta situaciˇ, l’Ajuntament va decidir oferir el mateix servei a la resta de persones del Masnou que ho necessitessin. Per aquest motiu, es va contractar AC Legal Advocats, SLP, per un import de 9.680 euros. Es tracta d’un despatx d’advocats especialitzat en matŔria d’habitatge que ja ha colĚlaborat en altres ocasions amb la Diputaciˇ de Barcelona. L’objectiu principal de l’assessorament contractat Ús atendre persones que desitgin informaciˇ sobre casos complexos en matŔria d’habitatge. En concret, es donarÓ especial atenciˇ a casos complicats i que necessiten un major grau d’especialitzaciˇ del servei que s’oferia fins ara, com per exemple: veure’s afectat en la compravenda d’un fons d’inversiˇ, desnonaments o assetjament immobiliari, entre d’altres.

L’atenciˇ tÚ carÓcter gratu´t i es posarÓ en marxa a partir del divendres dia 16 de febrer i fins a finals d’any, excepte al mes d’agost. S’ofereix dos cops al mes (cada quinze dies), en horari de 10  a 14 h, a l’edifici del carrer de Roger de Flor, 23. ╔s necessari demanar cita prŔvia i indicar la problemÓtica (lloguer, compravenda, etc.), al telŔfon 93 557 18 00, presencialment a l’adreša abans esmenada, o per correu electr˛nic a habitatge@elmasnou.cat.

Aquest suport jurÝdic se suma a la resta de serveis que ja s’ofereixen, com l’assessorament gratu´t en les reclamacions per les clÓusules abusives dels bancs, que consisteix en un assessorament jurÝdic prestat pel ColĚlegi d’Advocats de Matarˇ que s’ofereix des de l’Oficina Municipal d’Informaciˇ al Consum (OMIC) grÓcies a un conveni de colĚlaboraciˇ amb la Diputaciˇ de Barcelona. Durant el primer trimestre del 2018, es continuarÓ oferint aquest servei dos divendres al mes, de 10 a 14 h, i cal tambÚ demanar cita prŔviament al telŔfon 93 557 18 00, presencialment a l’OAC (carrer de Roger de Flor, 23) o per correu electr˛nic a l’adreša omic@elmasnou.cat.

Informaciˇ publicada el 7 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00