Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Consell de Patrimoni Cultural fa balanš del 2017 i constitueix la Comissiˇ d'Honors i Distincions

Ahir, dia 5 de febrer, a la tarda, es va reunir el Consell de Patrimoni amb diversos objectius. D'una banda, el Consell va validar les modificacions del Reglament del Consell i la incorporaciˇ de nous membres: Carme Giralt, Carme Florensa, Rita Terradas i Antoni Coll. D'altra banda, es va constituir la nova Comissiˇ d’Honors i Distincions dins del Consell de Patrimoni Cultural. En aquest sentit, el Ple del 19 d’octubre de 2017 havia aprovat la dissoluciˇ de l'anterior Comissiˇ d’Honors i Distincions i les persones que en formaven part s’integren en el Consell de Patrimoni Cultural, amb funcions anÓlogues. TambÚ es va fer balanš de les accions vinculades al patrimoni de l’any 2017, com les activitats, la conservaciˇ i la difusiˇ, i es va presentar el programa d’actuaciˇ del 2018.

Entre d’altres dades rellevants, l’Ajuntament va exposar el total d’usuaris que el Museu, la Casa de Cultura i l’Arxiu han acollit durant l’any 2017: 10.137 persones. En concret, el Museu i la Casa de Cultura han atŔs 9.552 usuaris (6.601 al Museu, que inclou el servei educatiu, el Museu i les activitats programades, com els itineraris, i 2.951 la Casa de Cultura).

Finalment, es va exposar el programa d’actuaciˇ per a l’any 2018, que inclou: el projecte “Un mar de llengŘes”, sobre la recuperaciˇ de les llengŘes que es parlen al municipi del Masnou, de la UNESCO; l’exposiciˇ sobre el treball de les dones a la fÓbrica, amb l’associaciˇ Capitanes del Masnou; una exposiciˇ sobre la Rep˙blica al Masnou, i la creaciˇ d’un nou espai d’interpretaciˇ a la Mina d’Aigua del Masnou.

Per a mÚs informaciˇ, consulteu el segŘent document.

Informaciˇ publicada el 6 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00