Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Prop de 50.000 euros per a actuacions de manteniment als edificis municipals

Obres manteniment gener 2018Durant els mesos de gener i febrer, l’Ajuntament estÓ duent a terme treballs de manteniment en diferents equipaments p˙blics del municipi per actualitzar-ne les instalĚlacions i fer-hi els arranjaments necessaris. En total hi ha invertit 49.499,61 euros, IVA incl˛s.
 
D’una banda, s’han fet millores en l’eficiŔncia energŔtica d’alguns edificis per reduir-ne el consum elŔctric: s’ha instalĚlat una bateria de condensadors a Can Malet, s’han substitu´t els llums i s’han instalĚlat detectors de presŔncia als lavabos de la tercera planta de l’Edifici Centre, i tambÚ s’han substitu´t els focus i s’han instalĚlat detectors de presŔncia al magatzem de la nau de Manteniment.

D’altra banda, s’estan duent a terme reparacions de filtracions, com les del pati de la terrassa dels mÚs petits de l’Escola LluÝs Millet (per poder-ho fer s'han hagut de desmuntar els jocs infantils que hi havia instalĚlats) o les del mur de la plaša de l'EsglÚsia.

obres manteniment carrer sevilla - aparcament

Altres actuacions han estat per millorar qŘestions mÚs concretes: s’ha obert una porta a l'arxiu de la primera planta a l’Edifici Centre, s’ha substitu´t una placa del sostre a l’Oficina d’Atenciˇ Ciutadana per facilitar les revisions de l'aparell de climatitzaciˇ a l’Edifici de Roger de Flor, i s’han fet reparacions a les finestres de la planta baixa de l’Escola Ferrer i GuÓrdia (en aquest cas, les actuacions s’han dut a terme per motius de seguretat).

Finalment, s’han dut a terme millores a la via p˙blica: s’ha fet una obertura en un mur de formigˇ per donar pas als vianants que van de l’aparcament al carrer de Sevilla i s'ha retirat una tanca informativa que hi ha al darrere de l'Edifici Centre.

Informaciˇ publicada el 6 de febrer de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00