Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Pr˛rroga del servei d'assessorament jurÝdic gratu´t sobre clÓusules abusives de les hipoteques a l'OMIC del Masnou durant el 2018

L’Oficina Municipal d’Informaciˇ al Consumidor (OMIC) Ús un dels punts d’assessorament gratu´t en les reclamacions per les clÓusules abusives dels bancs i, durant el primer trimestre del 2018, el servei es continuarÓ prestant dos divendres al mes, de 10 a 14 h. Consisteix en un servei d’assessorament jurÝdic prestat pel ColĚlegi d’Advocats de Matarˇ, grÓcies a un conveni de colĚlaboraciˇ amb la Diputaciˇ de Barcelona. Cal demanar cita prŔvia.

S’atenen:

  • Els dubtes generats per la resposta donada per les entitats bancÓries a la reclamacions per clÓusules terra, s’assessora les persones que volen valorar la possibilitat de recˇrrer a la via judicial i s’avaluen les condicions per acollir-se a la justÝcia gratu´ta.
  • Consultes sobre l’aplicaciˇ de les despeses de constituciˇ de la hipoteca (notaria, registre, tributs...), que tambÚ pot constituir una clÓusula abusiva que pot ser objecte de reclamaciˇ a l’entitat financera.
  • Altres aspectes relacionats amb els prÚstecs hipotecaris.

Cita prŔvia:

Les persones interessades a rebre aquest assessorament poden demanar cita prŔvia al telŔfon 93 557 18 00, presencialment a l’OAC (carrer Roger de Flor, 23) o per correu electr˛nic a l’adreša omic@elmasnou.cat.

Informaciˇ publicada el 16 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00