Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Lliurats els vals de la campanya "Queda't" i els premis del concurs d'aparadors de Nadal

Foto de grup del lliurament premis nadal i aparadors guanyadors nadal 2017Ahir, dijous 11 de gener, la sala de plens de l'Ajuntament va acollir l'acte de lliurament dels deu vals per 300 euros de la campanya de promociķ del comerį local "Queda't al Masnou". A canvi de demostrar la compra en tres establiments diferents, es podia obtenir la bossa reciclable nadalenca prōpia de la campanya “Queda’t al Masnou” i participar en el sorteig de deu vals de compra. En total, s’han repartit prop de 3.300 bosses. D'altra banda, també es van lliurar els premis del concurs d’aparadors de Nadal.

La regidora de Promociķ Econōmica, Sílvia Folch, va donar la benvinguda als afortunats i afortunades i els va recordar que tenen fins al dia 28 de febrer per fer ús dels diners del val en comerįos locals del Masnou. També va explicar la campanya “Queda’t al Masnou”, que és viva tot l’any per potenciar el comerį local. Les persones afortunades han estat: Joan Piņol Díaz, Josefa Benítez Blanco, Lali Matalí Puig, Maria Teresa Queralt Mitjans, Mari Carmen Lķpez Llena, Maria Mercč Padilla Martínez, Montse Garrofé Rius, Montserrat Izquierdo Pascual, Sonia González Fernández i Teresa Riera Ferrando.

Respecte als premis del concurs d’aparadors de Nadal, un total de 1.237 persones han fet saber quin era el seu preferit a través de la pāgina web municipal. En va resultar guanyador el Taller d'Arts Estel, amb 622 vots; seguit per La Teatral, amb 530 vots, i Sabateria Zamora, amb 85 vots. També van participar en el concurs l’Ōptica El Masnou, Demiplié, Perruqueria Estil, AC Languages i Cal Tete. L’alcalde, Jaume Oliveras, va tancar l’acte felicitant a tothom i va mantenir una conversa amena amb els assistents durant la qual va explicar les novetats en el sector del comerį.


Vegeu l'ālbum de fotografies del lliurament dels premis. 

Vegeu l'ālbum de fotografies dels aparadors participants.

Informaciķ publicada el 12 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00