Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai Escčnic enceta nova temporada apostant pel teatre compromčs

Podeu veure'n la programaciķ sencera aquí.

Més enllā d'entretenir, la nova programaciķ trimestral de l'Espai Escčnic (que s'estendrā fins al mes de marį) oferirā una dramatúrgia que busca afavorir el diāleg interior de l'espectador i denunciar dues situacions contra l'ésser humā a partir de les representacions teatrals d´El metge de Lampedusa i Ragazzo.

L'autobiografia Lágrimas de sal (Ara Llibres, 2017), del metge Pietro Bartolo, dedicat a rescatar els refugiats que arriben des d'Āfrica a les costa de l'illa italiana de Lampedusa, és la base a partir de la qual sorgeix El metge de Lampedusa, després que l'intčrpret de l'obra, Xicu Masķ, quedés impactat en cončixer el relat d'aquest metge italiā. Un espectacle sobre una histōria contemporānia que fa d'altaveu per fer més visible la gravetat de la crisi humanitāria dels refugiats a Europa.

D'altra banda, Ragazzo és un crit a la reivindicaciķ de la memōria colˇlectiva. L'actor Oriol Pla es posa a la pell de Carlo Giuliani, un jove que va ser assassinat a Gčnova durant la cimera del G8, el juliol de 2001. L'obra ha estat Premi de la Crítica 2015 al Millor espectacle per a joves i a l'Actor revelaciķ, i a més, Premi Serra d'Or a l'Espectacle teatral del 2015.

A més d'aquestes dues representacions, com no podia ser d'una altra manera, la temporada ve farcida d'altres espectacles per a tots els públics, que inclouen els gčneres de teatre perō també música, dansa i circ. La programaciķ de l'Espai Escčnic combina, en totes les seves temporades, produccions del circuit teatral i musical catalā amb propostes locals.

Informaciķ publicada l'11 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00