Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai EscŔnic enceta nova temporada apostant pel teatre compromŔs

Podeu veure'n la programaciˇ sencera aquÝ.

MÚs enllÓ d'entretenir, la nova programaciˇ trimestral de l'Espai EscŔnic (que s'estendrÓ fins al mes de marš) oferirÓ una dramat˙rgia que busca afavorir el diÓleg interior de l'espectador i denunciar dues situacions contra l'Ússer humÓ a partir de les representacions teatrals d┤El metge de Lampedusa i Ragazzo.

L'autobiografia Lßgrimas de sal (Ara Llibres, 2017), del metge Pietro Bartolo, dedicat a rescatar els refugiats que arriben des d'└frica a les costa de l'illa italiana de Lampedusa, Ús la base a partir de la qual sorgeix El metge de Lampedusa, desprÚs que l'intŔrpret de l'obra, Xicu Masˇ, quedÚs impactat en conŔixer el relat d'aquest metge italiÓ. Un espectacle sobre una hist˛ria contemporÓnia que fa d'altaveu per fer mÚs visible la gravetat de la crisi humanitÓria dels refugiats a Europa.

D'altra banda, Ragazzo Ús un crit a la reivindicaciˇ de la mem˛ria colĚlectiva. L'actor Oriol Pla es posa a la pell de Carlo Giuliani, un jove que va ser assassinat a GŔnova durant la cimera del G8, el juliol de 2001. L'obra ha estat Premi de la CrÝtica 2015 al Millor espectacle per a joves i a l'Actor revelaciˇ, i a mÚs, Premi Serra d'Or a l'Espectacle teatral del 2015.

A mÚs d'aquestes dues representacions, com no podia ser d'una altra manera, la temporada ve farcida d'altres espectacles per a tots els p˙blics, que inclouen els gŔneres de teatre per˛ tambÚ m˙sica, dansa i circ. La programaciˇ de l'Espai EscŔnic combina, en totes les seves temporades, produccions del circuit teatral i musical catalÓ amb propostes locals.

Informaciˇ publicada l'11 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00