Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
En marxa la urbanitzaciˇ del darrer tram del Torrent Vallmora i la construcciˇ de la zona d'esbarjo infantil i juvenil del parc

L'inici de l'any ha coincidit amb el comenšament de les obres corresponents a la segona fase del parc de Vallmora. Aquesta nova intervenciˇ suposarÓ una ampliaciˇ de la zona urbanitzada de mÚs de 5.500 metres quadrats, on es crearÓ un gran parc d'esbarjo infantil i juvenil, amb jocs per a totes les franges d'edat, com grans tobogans i tirolina, entre d'altres. TambÚ s'ampliarÓ l'enjardinament amb arbustos als talussos i es plantaran arbres a totes les plataformes, en consonÓncia amb la part executada en la fase anterior. MÚs endavant, es preveu la construcciˇ d'una gran zona d'ombra, que inclourÓ una guingueta. Les obres tenen un termini previst de sis mesos i la intenciˇ de l'Equip de Govern Ús poder inaugurar aquesta nova zona d'esbarjo abans de la propera ediciˇ de la Festa Major del municipi.

L'alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d'Urbanisme i Obres, Ricard Plana, van visitar les obres el primer dia d'execuciˇ, el dimarts 9 de gener, aixÝ com tambÚ les que ja estan en marxa per urbanitzar el darrer tram del Torrent Vallmora, el carrer que serveix d'accÚs al parc. En acabar, van pujar fins a dalt del parc per informar-se de les possibilitats a l'entorn de la futura reordenaciˇ dels horts urbans d'aquella zona, una actuaciˇ prevista en la tercera fase.

El parc de Vallmora es va inaugurar fa poc menys d'un any, en finalitzar la primera fase, que inclou un sistema de recorreguts per a vianants que serveixen de suport per al passeig, l'esbarjo i la prÓctica esportiva, a mÚs d'una gran plataforma amb unes grades constru´des amb elements naturals.

Informaciˇ publicada el 10 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00