Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
En marxa la urbanitzaciķ del darrer tram del Torrent Vallmora i la construcciķ de la zona d'esbarjo infantil i juvenil del parc

L'inici de l'any ha coincidit amb el comenįament de les obres corresponents a la segona fase del parc de Vallmora. Aquesta nova intervenciķ suposarā una ampliaciķ de la zona urbanitzada de més de 5.500 metres quadrats, on es crearā un gran parc d'esbarjo infantil i juvenil, amb jocs per a totes les franges d'edat, com grans tobogans i tirolina, entre d'altres. També s'ampliarā l'enjardinament amb arbustos als talussos i es plantaran arbres a totes les plataformes, en consonāncia amb la part executada en la fase anterior. Més endavant, es preveu la construcciķ d'una gran zona d'ombra, que inclourā una guingueta. Les obres tenen un termini previst de sis mesos i la intenciķ de l'Equip de Govern és poder inaugurar aquesta nova zona d'esbarjo abans de la propera ediciķ de la Festa Major del municipi.

L'alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d'Urbanisme i Obres, Ricard Plana, van visitar les obres el primer dia d'execuciķ, el dimarts 9 de gener, així com també les que ja estan en marxa per urbanitzar el darrer tram del Torrent Vallmora, el carrer que serveix d'accés al parc. En acabar, van pujar fins a dalt del parc per informar-se de les possibilitats a l'entorn de la futura reordenaciķ dels horts urbans d'aquella zona, una actuaciķ prevista en la tercera fase.

El parc de Vallmora es va inaugurar fa poc menys d'un any, en finalitzar la primera fase, que inclou un sistema de recorreguts per a vianants que serveixen de suport per al passeig, l'esbarjo i la prāctica esportiva, a més d'una gran plataforma amb unes grades construīdes amb elements naturals.

Informaciķ publicada el 10 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00