Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Els Reis Mags visiten el Masnou durant la nit més māgica

Com cada any, el 5 de gener, quan ja es ponia el sol, els Reis Mags van arribar, després d'un llarg viatge, al port del Masnou. En desembarcar del vaixell, els esperaven un munt de nens i nenes i les seves famílies, així com també les autoritats municipals. Martí Fernández (Escola Lluís Millet), Maria Dramas (Escola Escolāpies) i Martina Guibson (Escola Marinada), com a guanyadors del Concurs Escolar de Postals de Nadal d’aquest any, van ser els encarregats d'entregar als Reis la clau māgica que obre la porta de totes les cases dels infants del municipi perquč hi poguessin deixar els regals. Després de donar-los la benvinguda, l'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, van cedir la paraula al rei Gaspar, que, durant el seu discurs d’enguany, va demanar als infants que mai no perdessin la ilˇlusiķ i que els continuessin rebent cada any amb el mateix entusiasme. El rei ros també va voler fer una especial menciķ a la importāncia de la prāctica esportiva des de petits.

Tot seguit, es va donar el tret de sortida a la cavalcada, que va recķrrer els carrers del Masnou i que va comptar amb la participaciķ de diverses carrosses preparades per la Comissiķ de Festes i les entitats.

Després de repartir tots els regals als nens i nenes i abans de tornar a casa, els Reis van fer, el 6 de gener, una parada a la Casa Benčfica per deixar regals a les persones que hi resideixen.

Dies abans, els patges reials havien treballat de valent, rebent les cartes dels infants al carrer d'Almeria i a l'Espai Escčnic Ca n'Humet.

La nit més māgica de l'any va posar punt i final als actes d'aquestes festes. A continuaciķ, en trobareu un recull grāfic.


Ālbums de fotografies d'aquest Nadal:


Ālbum de fotografies de la cavalcada de Reis, patges reials i visita a la Casa Benčfica

Ālbum de fotografies de la visita dels patges reials

Ālbum de fotografies d'El ballet del Trencanous

Ālbum de fotografies del Nadalem infantil

Ālbum de fotografies del Nadalem jove

Ālbum de fotografies de l'espectacle El Nadal es felicita... ballant!

Ālbum de fotografies del tiķ i la xocolatada a Els Vienesos

Ālbum de fotografies de la Fira de Santa Llúcia    

Ālbum de fotografies de la inauguraciķ del pessebre municipal    

Ālbum de fotografies del concert del Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou    

Ālbum de fotografies del concert Ple de Cor (EMUMM)

Informaciķ publicada el 8 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00