Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Eleccions i un comiat
  • 29 de desembre de 2017
  • S'acaba l'any 2017. Unes noves eleccions al Parlament revaliden la majoria independentista. Malgrat ser un procés electoral imposat, la majoria d'escons independentistes es manté ferma amb la suma de JxC, ERC i CUP. Al Masnou, es consolida una majoria independentista āmplia, encapįalada per ERC, amb un 57,79% dels vots. També tindrem una nova diputada masnovina per a la llista d'ERC, la Najat Driouech. De ben segur que haurem d'obrir una nova etapa. Encara tenim les conseqüčncies de l'aplicaciķ de l'article 155, amb diputats a l'exili i a la presķ. En aquestes primeres setmanes de gener, veurem el desenllaį de tot plegat, i esperem que s'acabi aquesta situaciķ d'anormalitat per l'existčncia de presos polítics i exiliats.

    Perō si el 21 de desembre vam tenir les eleccions, el dia abans, el Ple de l'Ajuntament del Masnou acomiadava la Noemí Condeminas, que deixa l'Ajuntament després de sis anys i mig de regidora. He compartit durant aquest temps el Govern amb ella: primer, com a tinent d'alcalde i, ara, com a alcalde. Ha estat fins ara la primera tinenta d'alcalde, sempre implicada en el Govern, la gestiķ municipal i la relaciķ amb els veīns i veīnes del nostre municipi. Hem compartit projectes i, sobretot, molts actes públics arreu del nostre municipi. Amb el seu estil planer i directe, ha mantingut sempre el compromís amb el Masnou i el país de manera ferma i incondicional. Li agraeixo l'estabilitat que ha contribuīt a aportar al Govern del Masnou i espero continuar comptant amb la seva colˇlaboraciķ, encara que sigui des de fora l'Ajuntament. 

    Acomiadem també l'any 2017. Aprofito per desitjar-vos un molt bon any 2018!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractantQueda'tOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00