Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
'El ballet del Trencanous' acomiada l'any 2017

Ballet TrencanousLes activitats nadalenques han omplert aquests dies de vida i música els carrers, els equipaments i els locals del Masnou. L'Espai Escčnic és un dels equipaments que no s'atura i, com ja és habitual abans d'acabar la temporada, ha acollit com a darrera representaciķ El ballet del Trencanous, de l'Associaciķ de Dansa del Masnou, un conte de fades amb música de Piotr Txaikovski, un clāssic de les dates de Nadal que va tenir lloc durant els dies 29 i 30 de desembre al municipi. A més, els dies 12, 13 i 14 de gener, el circ d'hivern de LACAM tornarā a aparčixer en aquest escenari.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre van tenir lloc diferents activitats emmarcades dins del Nadalem Infantil i el Nadalem Jove. Aquestes activitats van prendre el relleu de les ja realitzades per rebre el Nadal, com la Fira de Santa Llúcia, la inauguraciķ del pessebre municipal, la picada de tiķ i la xocolatada a Els Vienesos, o els concerts de Nadal en diversos punts del municipi. A més, l'Espai Escčnic va acollir, el primer cap de setmana, El Nadal es felicita... ballant!, un espectacle de Maribel's Dansa i Gimnās.

El Nadalem Infantil ha estat tot un čxit, tant és així que va esgotar les places per participar-hi, i ha comptat amb una elevada participaciķ. L'única activitat del cicle que no va requerir inscripciķ prčvia va ser la presentaciķ del projecte literari "Cap nen/a sense conte", de l'Associaciķ Educativa TBCLASS, a cārrec del seu autor, Antoni Argent, que va tenir lloc el dijous 28 a la Biblioteca Joan Coromines. L'objectiu d'aquest projecte, en quč colˇlabora l'Ajuntament des d'aquest any 2017, és el foment de la lectura, l'hābit lector i la creativitat entre els més petits.

La resta d'activitats del Nadalem Infantil han estat: un espai de joc sensorial, tallers de teatre, una activitat familiar amb diferents racons de joc i un taller de modelatge de figures nadalenques. Pel que fa al Nadalem Jove, va oferir als joves les activitats següents: el basket beat (que ha conjugat moviment, art, educaciķ i acciķ social), un taller de rap amb la cantant masnovina Skai i un combat de galls (en quč els joves es van enfrontar dialčcticament a ritme de rap).

Ara arriba el torn dels patges reials i la cavalcada de Reis. Es pot seguir la informaciķ a les xarxes socials.


Ālbums de fotografies d'aquest Nadal:

Ālbum de fotografies de la visita dels Patges Reials

Ālbum de fotografies el Ballet del Trencanous

Ālbum de fotografies del Nadalem infantil

Ālbum de fotografies del Nadalem jove

Ālbum de fotografies de l'espectacle El Nadal es felicita... ballant!

Ālbum de fotografies del tiķ i la xocolatada a Els Vienesos

Ālbum de fotografies de la Fira de Santa Llúcia    

Ālbum de fotografies de la inauguraciķ del pessebre municipal    

Ālbum de fotografies del concert del Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou    

Ālbum de fotografies del concert Ple de Cor (EMUMM)

Informaciķ publicada el 27 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00