Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
'El ballet del Trencanous' acomiada l'any 2017

Ballet TrencanousLes activitats nadalenques han omplert aquests dies de vida i m˙sica els carrers, els equipaments i els locals del Masnou. L'Espai EscŔnic Ús un dels equipaments que no s'atura i, com ja Ús habitual abans d'acabar la temporada, ha acollit com a darrera representaciˇ El ballet del Trencanous, de l'Associaciˇ de Dansa del Masnou, un conte de fades amb m˙sica de Piotr Txaikovski, un clÓssic de les dates de Nadal que va tenir lloc durant els dies 29 i 30 de desembre al municipi. A mÚs, els dies 12, 13 i 14 de gener, el circ d'hivern de LACAM tornarÓ a aparŔixer en aquest escenari.

Els dies 27, 28 i 29 de desembre van tenir lloc diferents activitats emmarcades dins del Nadalem Infantil i el Nadalem Jove. Aquestes activitats van prendre el relleu de les ja realitzades per rebre el Nadal, com la Fira de Santa Ll˙cia, la inauguraciˇ del pessebre municipal, la picada de tiˇ i la xocolatada a Els Vienesos, o els concerts de Nadal en diversos punts del municipi. A mÚs, l'Espai EscŔnic va acollir, el primer cap de setmana, El Nadal es felicita... ballant!, un espectacle de Maribel's Dansa i GimnÓs.

El Nadalem Infantil ha estat tot un Ŕxit, tant Ús aixÝ que va esgotar les places per participar-hi, i ha comptat amb una elevada participaciˇ. L'˙nica activitat del cicle que no va requerir inscripciˇ prŔvia va ser la presentaciˇ del projecte literari "Cap nen/a sense conte", de l'Associaciˇ Educativa TBCLASS, a cÓrrec del seu autor, Antoni Argent, que va tenir lloc el dijous 28 a la Biblioteca Joan Coromines. L'objectiu d'aquest projecte, en quŔ colĚlabora l'Ajuntament des d'aquest any 2017, Ús el foment de la lectura, l'hÓbit lector i la creativitat entre els mÚs petits.

La resta d'activitats del Nadalem Infantil han estat: un espai de joc sensorial, tallers de teatre, una activitat familiar amb diferents racons de joc i un taller de modelatge de figures nadalenques. Pel que fa al Nadalem Jove, va oferir als joves les activitats segŘents: el basket beat (que ha conjugat moviment, art, educaciˇ i acciˇ social), un taller de rap amb la cantant masnovina Skai i un combat de galls (en quŔ els joves es van enfrontar dialŔcticament a ritme de rap).

Ara arriba el torn dels patges reials i la cavalcada de Reis. Es pot seguir la informaciˇ a les xarxes socials.


└lbums de fotografies d'aquest Nadal:

└lbum de fotografies de la visita dels Patges Reials

└lbum de fotografies el Ballet del Trencanous

└lbum de fotografies del Nadalem infantil

└lbum de fotografies del Nadalem jove

└lbum de fotografies de l'espectacle El Nadal es felicita... ballant!

└lbum de fotografies del tiˇ i la xocolatada a Els Vienesos

└lbum de fotografies de la Fira de Santa Ll˙cia    

└lbum de fotografies de la inauguraciˇ del pessebre municipal    

└lbum de fotografies del concert del Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou    

└lbum de fotografies del concert Ple de Cor (EMUMM)

Informaciˇ publicada el 27 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00