Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Turisme
Agenda
Diumenge, 11 de febrer de 2018  -  11 h
Visita a la Mina d'Aigua del Masnou (places exhaurides, llista d'espera)
Visita guiada gratu´ta

Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.
Cal inscripciˇ prŔvia, que podeu fer clicant aquÝ.

El tram de mines que es pot visitar actualment es va adequar l'any 1999 grÓcies a la colĚlaboraciˇ de l'Associaciˇ d'Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l'Ajuntament del Masnou. La superfÝcie de l'espai visitable Ús de 43,50 m. Durant la visita s'explica un sistema complex de galeries que servia per abastir d'aigua la poblaciˇ local. Es van comenšar a excavar al Masnou (antic terme municipal d'Alella i TeiÓ) a partir del segle XVIII per captar i recollir l'aigua que es filtrava en el subs˛l i canalitzar-la fins als dip˛sits i el safareig de les cases. Aquest sistema d'abastiment va donar resposta de manera efectiva a la manca de cursos d'aigua continus al territori. El resultat fou una xarxa de 28 galeries que recorren 27 km pel subs˛l del Masnou.

Per a visites concertades de grups, consulteu les condicions de reserva i preus amb el Museu de NÓutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat o 93 557 18 30).

Lloc: Plaša d'Ocata
Ho organitza: Museu de NÓutica del Masnou
Preu: Gratu´ta
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeEspai EscŔnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarquŔsQueda't
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesPerfil del contractantLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de mar
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00