Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Turisme
Agenda
Diumenge, 14 de gener de 2018  -  11 h
Visita a la Mina d'Aigua del Masnou

Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d'aigua Cresta i Malet, que formen part d'un laberint de galeries de 27 km.
Cal inscripciķ prčvia, que podeu fer clicant aquí.

El tram de mines que es pot visitar actualment es va adequar l'any 1999 grācies a la colˇlaboraciķ de l'Associaciķ d'Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l'Ajuntament del Masnou. La superfície de l'espai visitable és de 43,50 m. Durant la visita s'explica un sistema complex de galeries que servia per abastir d'aigua la poblaciķ local. Es van comenįar a excavar al Masnou (antic terme municipal d'Alella i Teiā) a partir del segle XVIII per captar i recollir l'aigua que es filtrava en el subsōl i canalitzar-la fins als dipōsits i el safareig de les cases. Aquest sistema d'abastiment va donar resposta de manera efectiva a la manca de cursos d'aigua continus al territori. El resultat fou una xarxa de 28 galeries que recorren 27 km pel subsōl del Masnou.

Per a visites concertades de grups, consulteu les condicions de reserva i preus amb el Museu de Nāutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat o 93 557 18 30).

Lloc: Plaįa d'Ocata
Ho organitza: Museu de Nāutica del Masnou
Preu: Gratuīta
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaQueda't"El Masnou Viu"Perfil del contractantBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00