Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
La campanya “Queda't al Masnou” regala bosses reutilitzables i deu premis de 300 euros cada un per gastar als comeršos del poble

Un any mÚs, fins al 31 de desembre, la campanya “Queda’t al Masnou” torna per regalar 3.000 bosses reutilitzables per posar-hi les compres d’aquestes festes, a mÚs de deu premis de 300 euros cada un per gastar als comeršos del poble.

Enguany, les bosses que es repartiran tindran quatre colors diferents (taronja, groc, f˙csia i verd). A mÚs, aquest any, n’hi haurÓ una d’elaborada amb material reciclat i una altra que es podrÓ pintar, dedicada especialment als infants. Per aconseguir-ne una, els participants han de reunir tres segells que acreditin la compra en diferents comeršos i s’han de bescanviar als punts d’informaciˇ de la campanya. Les bosses es repartiran en aquests punts d’informaciˇ fins a exhaurir-ne les existŔncies.

Per participar en el sorteig de deu premis de 300 euros cada un caldrÓ visitar els punts d’informaciˇ de la campanya amb tres segells diferents de compra d’establiments del municipi. A mÚs de la bossa reutilitzable, es lliurarÓ una butlleta que la persona interessada ha d’emplenar amb les seves dades i dipositar-la en una urna abans del 31 de desembre.

El dia 2 de gener de 2018, a les 11.30 h, tindrÓ lloc el sorteig al Mercat Municipal i, posteriorment, es contactarÓ telef˛nicament amb les deu persones premiades amb els 300 euros per gastar en establiments comercials del Masnou. L’acte de lliurament dels premis tindrÓ lloc a la sala de plens de l’Ajuntament del Masnou el dia 11 de gener, a les 19 h.

Punts d’informaciˇ de la campanya:

Punts fixos:

• Edifici Centre
De dilluns a divendres laborables, d’11 a 13 h i de 16 a 19 h.

• Oficina de Turisme - Casa de Cultura  
De dimarts a divendres, de 16 a 20 h. Dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Diumenges i festius, de 10 a 14 h.

• Espai Municipal Els Vienesos (fins al 22 de desembre)
De dilluns a divendres laborables, de 16 a 18 h.

Punt m˛bil:

• Fira de Nadal al pati del Casino - Punt d’Informaciˇ Municipal del Masnou (PIMM)
Dies 15, 16 i 17 de desembre

Informaciˇ publicada el 13 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00