Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
La proximitat i la seguretat dels agents, elements clau en la festivitat del patrķ de la Policia Local

Celebraciķ Patrķ Policia Local 2017La celebraciķ dels Āngels Custodis, festa patronal de la Policia Local, ha servit al Masnou perquč aquest cos reafirmi la seva voluntat d'esdevenir una policia comunitāria, de servei i implicada en la vida quotidiana del municipi. L’acte va tenir lloc el 4 de desembre, a la sala polivalent de Ca n’Humet, i va acollir membres del consistori, del cos policial i familiars dels agents. L’inspector de la Policia Local del Masnou, Jesús Iglesias, encarregat d’obrir l’acte, va adreįar unes paraules d’agraīment a tots els membres del cos policial, protecciķ civil, vigilants i, en especial, als membres del cos administratiu: “Grācies pel vostre suport”.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Sílvia Folch, va agrair l’assistčncia a tothom, i es va afegir als agraīments fets per l’inspector en reconeixement a tots els professionals de la Policia Local. Alhora, va voler destacar que la Policia Municipal és la més propera a la ciutadania; en aquest sentit, va destacar la proximitat i les mostres diāries que els agents reben, en especial la policia de proximitat. A més va posar de relleu la colˇlaboraciķ absoluta del cos amb tots aquelles activitats que organitza l’Ajuntament i que van més enllā de les seves funcions, “donant cobertura als comerįos, oferint educaciķ viāria a les escoles, etc.” Finalment, Folch va recordar la difícil situaciķ que es va viure arran dels atemptats i va voler ressaltar el rigor institucional i la vālua de la Policia: “L’Ajuntament ha invertit en material de seguretat, en infraestructures i en formaciķ del agents, i, alhora, ha volgut cuidar el seu benestar  a través de la conciliaciķ familiar i laboral.” Tot seguit, la regidora va convidar a pujar a la tarima l’equip de tir, format per tres membres, perquč exposessin les competicions i els pōdiums que han aconseguit aquest any en nom de la Policia Local del Masnou i expliquessin el vídeo que es va projectar a continuaciķ sobre les seves prāctiques de tir. Arribats al punt central de l’acte, la regidora va iniciar un seguit de reconeixements, com per exemple, a la trajectōria de més de trenta anys de servei al cos policial d’alguns policies locals del Masnou, entre d’altres mčrits dels assistents, que varen ser reconeguts per diferents motius.

L'alcalde, Jaume Oliveras, va ser el responsable de tancar els parlaments. Es va mostrar  satisfet i agraīt per la feina feta de tothom, i va citar la colˇlaboraciķ de la Policia Local en la Comissiķ de la Via Pública: “La vostra coordinaciķ és fonamental”. Alhora, va destacar la importāncia de la feina cabdal que es du a terme als instituts: “Ara toca buscar solucions al problema dels grafits, perō, sobretot, cal continuar la tasca de prevenciķ de situacions de risc en l'adolescčncia i la preadolescčncia”. Per finalitzar, Oliveras va defensar l’autonomia de la Policia Local que, segons el batlle, “ha estat recentment usurpada per l’Estat a partir de la celebraciķ del referčndum de l’1-O. Sempre defensarem l’autonomia local de competčncia municipal per treballar pel benestar dels nostres veīns i veīnes”. També durant el discurs, Oliveras va citar breument els canvis patits per l’Equip de Govern, que actualment governa en minoria: “Tirarem endavant els compromís amb la ciutadania”, va afirmar als assistents.

Informaciķ publicada el 5 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00