Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Gran recapte de la Fundaciķ Banc dels Aliments recull més de 33 tones de menjar per a la Sitja al Masnou

Gran Recapte 2017El divendres dia 1 de desembre, l’alcalde, Jaume Oliveras, i el regidor d’Acciķ Social, Albert Alfaro, van visitar el Centre de Distribuciķ d’Aliments (CDA) La Sitja amb motiu del Gran Recapte d’Aliments 2017 de la Fundaciķ Banc dels Aliments, que va tenir lloc els dies 1 i 2 de desembre.

Al Masnou, el CDA La Sitja i les entitats que el componen han participat per primera vegada en la Gran Recapte aquest 2017 aportant-hi voluntaris i, alhora, coordinant el transport dels productes de les donacions, l’emmagatzematge, etc. Es van recollir més de 33 tones de menjar als diferents supermercats del municipi, que formaran part dels lots d’aliments que es donen a les famílies en situaciķ de vulnerabilitat del Masnou com una prestaciķ més dels serveis socials bāsics municipals.

El divendres a la tarda, el grup d’adolescents del Centre Obert Maricel va colˇlaborar també en les tasques d’ordenar el magatzem del CDA La Sitja, en el marc del Projecte d’aprenentatge i servei (APS). Aquest projecte integra el servei a la comunitat i el coneixement del seu funcionament, i desenvolupa habilitats socials i valors de convivčncia i solidaritat. En concret, el primer dia del Gran Recapte d'Aliments, un grup de sis adolescents, conjuntament amb l’educadora referent,  es van desplaįar al CDA La Sitja per ajudar a distribuir i ordenar els aliments que anaven arribant conjuntament amb altres voluntaris.

Informaciķ publicada el 5 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00