Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Nova 'app' per pagar la zona blava amb el m˛bil
Podreu descarregar-vos-la a https://www.sabazonaregulada.com/

A partir de l’1 de desembre, el pagament del tiquet de la zona blava del Masnou ja es pot fer a travÚs del telŔfon m˛bil, un nou servei que estalvia anar fins al parquÝmetre i haver de tornar al vehicle a deixar el justificant d'estacionament. A mÚs de facilitar el pagament, permet pagar nomÚs pels minuts reals d’aparcament consumits, aixÝ com altres avantatges, com estendre el temps de l’aparcament fins al temps mÓxim autoritzat en cas que es necessiti. L'objectiu de la implantaciˇ d’aquesta aplicaciˇ Ús crear un procediment de pagament mÚs c˛mode, mÚs rÓpid i mÚs econ˛mic.

Els nous parquÝmetres que s’han instalĚlat sˇn de caracterÝstiques similars als que hi havia fins ara i tambÚ permeten fer el pagament tant en efectiu com amb targeta. Com a novetat, caldrÓ introduir la matrÝcula del vehicle en el moment d’anar a treure el tiquet, una nova incorporaciˇ que tÚ per objectiu fer un millor seguiment dels usuaris de la zona blava.

Posar en marxa una aplicaciˇ per a dispositius m˛bils que permeti a les persones usuÓries pagar les zones d’estacionament regulat Ús una de les actuacions previstes al Pla d’actuaciˇ municipal (PAM) per a aquest mandat.

Com funciona l'app?

• Si ja esteu registrats, inicieu la sessiˇ amb el vostre nom d’usuari (adreša electr˛nica) i contrasenya. En cas contrari, us heu de registrar omplint les dades i verificar la vostra adreša electr˛nica.

• Doneu d'alta un vehicle per comenšar a operar introduint-ne les dades (marca, model i matrÝcula).

• Inicieu un estacionament seleccionant el municipi, la zona i el temps que hi voleu estacionar.

• Pagueu l'estacionament mitjanšant la passarel•la de pagament segura de Caixabank. En el primer estacionament, heu d'emplenar les dades de la targeta. En els segŘents estacionaments es farÓ servir la referŔncia guardada de la targeta per pagar i no caldrÓ que hi reintrodu´u les dades. Cal remarcar que es realitza una preautoritzaciˇ a la vostra targeta fins a l’import mÓxim de la zona, per˛ el cÓrrec que finalment rebreu serÓ ˙nicament per l'import del temps real de l’estacionament.

• Un cop confirmades les dades, s’inicia el temps d’estacionament.

• Si es necessita mÚs temps per aparcar, es pot estendre l’aparcament fins al mÓxim permŔs a la zona (en el cas del Masnou, fins a un mÓxim de dues hores). L’app es pot descarregar tant per a telŔfons Android com per a iPhone. Les tarifes que s'apliquen sˇn les oficials establertes per l'Ajuntament del Masnou.

Informaciˇ publicada el 30 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00