Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El concurs de música jove del Maresme ja té guanyadors

El 25 de novembre es va celebrar a Montgat la final de l'Endolla't, el concurs de música jove del Maresme organitzat per Enderrock i els ajuntaments de Montgat, Cabrils, Vilassar de Mar i el Masnou. En aquesta ediciķ, hi participaven joves d'entre 16 i 30 anys representants de tots els municipis que coorganitzaven la trobada.

El concurs tenia dues categories. La categoria A, adreįada a grups o solistes, va tenir com a guanyadora la formaciķ Lombao, de Vilassar de Mar. Pel que fa a la categoria B, oberta a grups de la comarca del Maresme, va tenir com a vencedor el grup Danee Doble.E & The Sample Corp, i els seus components sķn, majoritāriament, del Masnou.

Els guanyadors de la categoria A reben, com a premi, la gravaciķ a Bucbonera Studios de quatre canįons sota la supervisiķ del productor i enginyer de so Tomās Robisco durant el mes de desembre de 2017, a més de la distribuciķ en plataformes digitals de les quatre canįons, assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de l'ediciķ del 2018. Els de la categoria B obtenen 400 euros en material musical.

El concurs Endolla't és una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove.

Informaciķ publicada el 29 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00