Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Signat un conveni de colˇlaboraciķ entre l'Ajuntament del Masnou i l'entitat Creu Roja del Masnou, Alella i Teiā

Signatura conveni amb l´entitat Creu Roja del Masnou, Alella i TeiāEl dilluns 27 de novembre, l’Ajuntament del Masnou va signar un conveni amb l’entitat Creu Roja del Masnou, Alella i Teiā, entitat sense ānim de lucre que té entre els seus objectius la promociķ i la coordinaciķ de la solidaritat, l’ajut a la promociķ de la persona, i el desenvolupament de la dignitat humana de tothom qui es troba en situaciķ de precarietat. L’alcalde, Jaume Oliveras, i el president local de l’entitat, Francesc Bonet, van formalitzar l’acord, que serā vigent des del mateix dia de la signatura fins al 31 de desembre de 2017. A la signatura també hi va assistir el coordinador de Comunitat i Persones i regidor delegat d’Acciķ Social, Albert Alfaro.

El conveni signat regula la subvenciķ de carācter nominal recollida al Pressupost municipal 2017, per una quantitat de 6.000 euros. En concret, l’acord té per objecte regular les obligacions derivades de la participaciķ municipal en el finanįament de les activitats que realitzarā la Creu Roja del Masnou, Alella i Teiā en matčria d’assistčncia a persones en situaciķ o en risc d’exclusiķ social a la vila del Masnou durant l’any 2017. D'una banda, l’acord obliga l’Ajuntament a aportar una subvenciķ i a establir un sistema de coordinaciķ entre el Servei Bāsic d’Atenciķ Social (SBAS) i el personal tčcnic de la Creu Roja del Masnou, Alella i Teiā, per tal de garantir l’efectivitat de la colˇlaboraciķ entre les dues entitats i per optimitzar els recursos. De l’altra, l’entitat es compromet a mantenir els programes adreįats a gent gran o en situaciķ de dependčncia, com sķn l’acompanyament, l’atenciķ permanent, la teleassistčncia domiciliāria (TAD), la teleassistčncia mōbil (TAM), el sistema intelˇligent de monitoritzaciķ d’alertes personals (SIMAP), la promociķ de l’envelliment actiu, les ajudes tčcniques, la videoatenciķ, etc. També es compromet a desenvolupar altres projectes d’intervenciķ social, com ara un banc d’ajudes (roba, mobles, etc.), projectes d’infāncia i joventut (campanya de Reis, material primera infāncia...), donar ajuts econōmics a famílies derivades des dels Serveis Socials municipals mitjanįant fons propis (menjadors escolars, material lectiu, etc.) i d’altres projectes que puguin sorgir durant l’any 2017.

Aquest conveni és independent de la colˇlaboraciķ que l’Ajuntament aporta al centre únic de distribuciķ d’aliments La Sitja, cogestionat entre l'Ajuntament del Masnou i tres entitats socials del municipi (Cāritas, Creu Roja, i Fundaciķ Temps i Compromís), des d'on es cobreixen necessitats bāsiques alimentāries i d’higiene.

Informaciķ publicada el 29 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00