Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Una xerrada informa sobre la seguretat a Internet

El dimarts 28 de novembre, la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre va acollir una xerrada informativa sobre la seguretat a Internet. La regidora d'Ensenyament, Sílvia Folch, va presentar l'acte i va agrair que el Masnou pogués comptar amb aquesta trobada organitzada des de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de l'ABP de Premiā de Mar (Mossos d'Esquadra). L'acte es va omplir de pares i mares interessats en l'ús de les noves tecnologies aplicades a Internet.

Els últims anys s'ha produīt un augment dels incidents a Internet com a conseqüčncia de l'ús de les noves tecnologies (telčfons i televisors intelˇligents, tauletes o videoconsoles) i l'augment del nombre d'usuaris de les xarxes socials. Els menors sķn més vulnerables davant dels riscos que poden patir en el mķn virtual i sķn els que més utilitzen moltes de les noves xarxes socials, aplicacions o videojocs del mercat. A la sessiķ informativa s'hi van tractar les necessitats i la situaciķ real de l'ús de les xarxes socials, així com també les problemātiques que se'n deriven, com el ciberassetjament escolar, el ciberassetjament a menors, el sčxting o la ciberviolčncia de gčnere.

La xerrada complementava les sessions informatives sobre la mateixa temātica que els Mossos d'Esquadra realitzen a les escoles i instituts del municipi. Aquesta vegada, perō, era adreįada als pares i mares de l'alumnat. Internet i les xarxes socials evolucionen a un ritme de vertigen i des dels cossos de seguretat es busquen noves eines i maneres de poder fer arribar els consells de seguretat i recomanacions als menors i joves.

 

 

Informaciķ publicada el 29 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00