Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Una xerrada informa sobre la seguretat a Internet

El dimarts 28 de novembre, la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre va acollir una xerrada informativa sobre la seguretat a Internet. La regidora d'Ensenyament, SÝlvia Folch, va presentar l'acte i va agrair que el Masnou poguÚs comptar amb aquesta trobada organitzada des de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de l'ABP de PremiÓ de Mar (Mossos d'Esquadra). L'acte es va omplir de pares i mares interessats en l'˙s de les noves tecnologies aplicades a Internet.

Els ˙ltims anys s'ha produ´t un augment dels incidents a Internet com a conseqŘŔncia de l'˙s de les noves tecnologies (telŔfons i televisors intelĚligents, tauletes o videoconsoles) i l'augment del nombre d'usuaris de les xarxes socials. Els menors sˇn mÚs vulnerables davant dels riscos que poden patir en el mˇn virtual i sˇn els que mÚs utilitzen moltes de les noves xarxes socials, aplicacions o videojocs del mercat. A la sessiˇ informativa s'hi van tractar les necessitats i la situaciˇ real de l'˙s de les xarxes socials, aixÝ com tambÚ les problemÓtiques que se'n deriven, com el ciberassetjament escolar, el ciberassetjament a menors, el sŔxting o la ciberviolŔncia de gŔnere.

La xerrada complementava les sessions informatives sobre la mateixa temÓtica que els Mossos d'Esquadra realitzen a les escoles i instituts del municipi. Aquesta vegada, per˛, era adrešada als pares i mares de l'alumnat. Internet i les xarxes socials evolucionen a un ritme de vertigen i des dels cossos de seguretat es busquen noves eines i maneres de poder fer arribar els consells de seguretat i recomanacions als menors i joves.

 

 

Informaciˇ publicada el 29 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00