Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dissabte, 16 de desembre de 2017  -  17 h
Pessebre municipal
Muntatge a cārrec del Centre Cultural i de Lleure Luz del Alba i l'Associaciķ de Veīns i Veīnes del Masnou Alt

Com cada any, a l'Equipament Cívic Els Vienesos, s'hi instalˇla el pessebre municipal, a cārrec del Centre Cultural i de Lleure Luz del Alba i l'Associaciķ de Veīns i Veīnes del Masnou Alt, amb el suport de l'Ajuntament del Masnou.  La inauguraciķ tindrā lloc el dia 16 de desembre a les 17 h.

Els infants de les dues entitats fan una petita exhibiciķ de balls moderns i una cantada de nadales. Després de l'actuaciķ és quan s'obren les portes del pessebre i se n'encenen els llums.

Com cada any, s'utilitzaran elements naturals i les figures del Museu Municipal del Masnou. També unes figures recuperades per l'entitat Luz del Alba, que tornen a ser lluīdes com a patrimoni del poble. El pessebre recrearā la tradicional imatge del portal, el Reis i l'anunci de l'āngel, i també inclourā altres figures tradicionals.

Lloc: Els Vienesos
Durada: De 15 a 21 h
Ho organitza: Centre Cultural i de Lleure Luz del Alba i Associaciķ de Veīns i Veīnes del Masnou Alt
Preu: Gratuīt
Tipus d'acte: Festa
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractantLa DeixalleriaBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'Habitatge
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marQueda'tCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00