www.elmasnou.net

Xerrada educar sense cridarAhir va tenir lloc la conferčncia "Educar sense cridar, acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia", de l’autora Alba Castellví. La xerrada, que portava el nom del llibre de la conferenciant, va ser organitzada per la Regidoria d’Infāncia, dins un programa d’activitats elaborat per diferents regidories per celebrar el Mes dels Drets dels Infants, en commemoraciķ del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre.

La regidora d’Infāncia, Meritxell Blanch, va obrir l’acte, que va comptar amb l’assistčncia de pares i mares i de professionals de l'educaciķ d’escoles bressols i escoles de primāria. En total hi van assistir 25 persones, que van fer preguntes a l’autora del llibre i van valorar positivament la conferčncia. Durant la seva intervenciķ, Castellví va fomentar la comprensiķ i la participaciķ mitjanįant exemples.

Alba Castellví Miquel és nascuda a Sant Sadurní d’Anoia el 1976, és sociōloga, mestra i mediadora de conflictes. És mare d’un noi i d’una noia. Ha treballat de mestra i de mediadora de conflictes comunitaris i familiars. Actualment fa d’educadora, de formadora de mediadors en māsters i imparteix conferčncies i tallers per a pares i mares d’infants i adolescents. Més informaciķ a www.albacastellvi.cat.

El programa de l’Ajuntament a l'entorn del Mes dels Drets dels Infants inclou tallers, xerrades, jocs, teatre i hores del conte. Vegeu la resta de la programaciķ.

Informaciķ publicada el 10 de novembre de 2017