Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Masnou tindrā una setmana dedicada a l'univers de Harry Potter

Avís: L’AJTEM informa que, per previsiķ de mal temps, s’anulˇla el túnel del terror “El bosc prohibit”, previst la nit del 25 de novembre al parc del Llac

L’Associaciķ Juvenil de Teatre del Masnou (AJTEM) ha preparat diverses activitats per commemorar, entre el 23 i el 26 de novembre, el vintč aniversari de la publicaciķ del primer llibre de J. K. Rowling, Harry Potter i la pedra filosofal, que va convertir el personatge de Harry Potter en l’heroi d’una generaciķ de lectors. Durant aquests dies, els potterheads (com s’anomenen els fans de la saga) podran gaudir d’una programaciķ farcida d’activitats vinculades al mķn de la māgia per a tots el públics.

Sota l’eslōgan “No siguis muggle i vine”, la Setmana Potter al Masnou s’encetarā el dijous 23 de novembre al matí quan, amb la colˇlaboraciķ de les escoles del municipi, es vol aconseguir batre el rčcord Guinness del major nombre de gent disfressada de Harry Potter. Ulleres, vareta, corbata de Gryffindor i la cicatriu al front seran bāsics per aconseguir el repte. També el dia 23, a les 18 h, a la Biblioteca Joan Coromines, es farā una lectura dramatitzada de Les rondalles del bard Gallard, contes d'un mķn māgic. Abans de cloure la primera jornada, a les 19 h, també a la Biblioteca, tindrā lloc la presentaciķ oficial de la Setmana Potter.

El divendres 24, la Biblioteca acollirā, a les 19 h, la presentaciķ del llibre El gran llibre de les criatures fantāstiques de Catalunya, de Joan de Déu Prats, que ha fet un recull de les criatures fantāstiques que es poden trobar aquí acompanyat de les ilˇlustracions de Maria Padilla. Quan arribi l’hora de sopar, l’Espai de Trobada de Ca n’Humet es convertirā en el gran menjador de Hogwarts perquč els comensals tinguin la sensaciķ de traslladar-se en aquest escenari de la novelˇla. El sopar, teatralitzat, amb espelmes voladores, un cel canviant, taules, banquetes i una gran porta, inclou un menú complet amb primer, segon, postres i beguda, a més d’un regal.

Un documental que tracta de les claus de l’čxit i la influčncia entre els joves de la saga Potter, Proyecto patronus, es podrā veure el divendres 25 de novembrea les 17 h a l’Espai Escčnic. L’acte comptarā amb l’assistčncia dels seus creadors, Fernando Vidal Llavata i Beatriz Martínez Arranz, que explicaran els detalls de la māgia que envolta aquesta generaciķ. Tot seguit, a les 19.30 h, l’equipament d’arts escčniques també acollirā un concert en quč s’interpretaran les canįons de la banda sonora original de John Williams de Harry Potter i la pedra filosofal, a cārrec de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM). Quan caigui la fosca nit, entre les 21 i les 2 h, els més intrčpids es podran atrevir a entrar al Bosc Prohibit, al parc del Llac, on aquella nit els malsons es faran realitat.

El diumenge 26, la māgia endinsarā tota la família en un mķn de fantasia i imaginaciķ amb l’espectacle Māgia júnior, a les 18 h a l’Espai Escčnic. De la mā del mag Marín, guanyador del programa de TVE Pura Magia i Premi Nacional de Māgia, arriba al Masnou aquest espectacle després de set anys consecutius en cartell a Barcelona i pel qual han passat més de 100.000 espectadors, fet que l'ha convertit en l’espectacle familiar de māgia més vist a Catalunya. A més, també hi ha programada una gimcana per tot el poble per trobar i destruir els set horrocruxes i Lord Voldemort.

Durant la Setmana Potter, també hi haurā altres activitats que complementaran la celebraciķ de l’efemčride. El carrer de Roger de Flor es transformarā en la Ronda d’Allā, es realitzaran actuacions i tallers cada dia, i també hi haurā un castell de focs per cloure cada jornada. Els dies 25 i 26 hi ha preparat un torneig de Quidditch Muggle amb premis per als guanyadors i una escape room basada en el mķn de Harry Potter.

A més, per implicar la poblaciķ i els diferents sectors del municipi, l’univers māgic de Harry Potter vol ser escenificat als balcons i als aparadors dels comerįos del Masnou. Per aconseguir-ho, s’han convocat dos concursos en cadascun d’aquests āmbits. Pel que fa al concurs de balcons, la temātica haurā de fer referčncia a Harry Potter i tot el mķn creat per J. K. Rowling i s’atorgarā un premi de 400 euros al balcķ o portalada més ben engalanada. A més, l’organitzaciķ ha preparat unes banderes que representen cada casa de la saga, perquč així els veīns i veīnes del Masnou les puguin colˇlocar al balcķ de casa seva durant la Setmana Potter.

El punt de partida d'aquesta Setmana és el musical que prepara l’AJTEM sobre el personatge de J. K. Rowling. Per al projecte, basat en l’adaptaciķ teatral del llibre Harry Potter i la pedra filosofal, busquen nois i noies de més de nous anys, joves, adults i gent gran. Durant aquests dies de celebraciķ, també es realitzarā un cāsting per triar els participants.

Informaciķ complementāria:

Vegeu el programa detallat amb els preus d’algunes de les activitats (cara A i cara B)

Cāsting per participar al musical

Bases concurs de balcons

Bases concurs aparadors

Torneig de Quidditch

Més informaciķ:

www.harrypotterelmusical.cat

info@harrypotterelmusical.cat

Venda d’entrades: www.quedat.cat

Facebook

Informaciķ publicada el 10 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00