Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Ajuntament reactiva la construcciˇ del nou pavellˇ esportiu i la reforma de l'actual

Avui, dijous 9 de novembre, l’Ajuntament ha publicat al ButlletÝ Oficial de la ProvÝncia de Barcelona (BOPB) l’anunci de licitaciˇ del projecte de les obres relatives a la construcciˇ d’un pavellˇ esportiu municipal PAV 2 i reforma del pavellˇ actual. A partir d’ara, les empreses interessades a concˇrrer en aquest concurs tenen fins al dimarts 5 de desembre de 2017 (26 dies naturals) per presentar una proposta. AixÝ, l’Ajuntament desbloqueja una situaciˇ que s'arrossegava des de finals de l’any passat, quan es va aturar el projecte a peticiˇ de l’empresa contractada.

En concret, el dijous dia 2 de novembre, la Junta de Govern va aprovar l’expedient de contractaciˇ per a la redacciˇ de la modificaciˇ del projecte de les obres relatives a la construcciˇ d’un pavellˇ esportiu municipal PAV 2 i reforma del pavellˇ actual situat al carrer de Sant SebastiÓ del Masnou, i l'execuciˇ de l'obra de construcciˇ que es detalli en la referida modificaciˇ de projecte. El pressupost d’execuciˇ per al nou contracte, que inclou la redacciˇ de la modificaciˇ del projecte i l’execuciˇ de l’obra, Ús d’1.415.000 euros, IVA incl˛s. Alhora, es van aprovar els plecs de clÓusules administratives i el de prescripcions tŔcniques particulars que regiran el contracte. TambÚ es va convocar la licitaciˇ, mitjanšant el procediment obert amb pluralitat de criteris de valoraciˇ, que avui s’ha publicat al BOPB i al perfil de contractant.

D’enšÓ que, a final del mes de novembre de 2016, l’empresa responsable de les obres de construcciˇ del nou pavellˇ esportiu, Romero Gamero, SAU, va solĚlicitar la suspensiˇ de les obres i que es procedÝs a la resoluciˇ del contracte alĚlegant discrepÓncies de caire tŔcnic i econ˛mic, les obres han estat aturades. En aquest sentit, un mes mÚs tard, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va signar el decret d’inici de l’expedient de resoluciˇ del contracte d’obres ordinÓries del projecte de construcciˇ d’un pavellˇ esportiu municipal i la reforma del pavellˇ actual. L’alcalde va dictar aquest decret i va ordenar la suspensiˇ temporal de les obres d’acord amb els informes emesos per la direcciˇ facultativa de les obres i per l’arquitecte municipal, en quŔ es considera que es finalitzen les obres en el marc d’una nova contractaciˇ d’acord amb un projecte modificat.

NotÝcies relacionades:
L'Ajuntament accepta la solĚlicitud de suspensiˇ del contracte d'obres del pavellˇ esportiu
L'empresa responsable de les obres de construcciˇ del nou pavellˇ esportiu solĚlicita la suspensiˇ de les obres

Informaciˇ publicada el 9 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00