www.elmasnou.net

Joan PeraL'Espai Escènic Ca n'Humet va acollir, el diumenge 5 de novembre a la tarda, una nova edició de la Festa de la Gent Gran, que des de fa uns anys és de caire eminentment cultural. L'equipament va omplir totes les butaques, a les dues sessions programades aquella tarda, de persones de més de seixanta-cinc anys que van assistir, convidades per l'Ajuntament, a veure l'espectacle Capri, de Joan Pera.

El xou va recollir alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor i humorista català Joan Capri (1917-2000), com ara El pobre González, Nàufrags, El matrimoni o El maniàtic, entre d'altres. L'alcalde, Jaume Oliveras; la regidora de Gent Gran, Noemí Condeminas,  i altres membres de la corporació municipal van voler acompanyar els homenatjats durant aquest dia i, fins i tot, Oliveras i Condeminas es van animar a interpretar un petit fragment d'un dels monòlegs per felicitar als masnovins i masnovines majors de 65 en el seu dia.

El mateix cap de setmana, l'Espai Escènic també va acollir una ballada de swing. El dissabte 4 de novembre, fins ben entrada la matinada, va sonar el swing de la mà de la música en directe i els vinils de The Swing Makers.

Vegeu l'àlbum de fotografies de la Festa de la Gent Gran 2017.

Vegeu l'àlbum de fotografies de la Nit de Swing.

Informació publicada el 6 de novembre de 2017