Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Gent de totes les edats celebra la castanyada al Masnou

Castanyada 2017Masnovins i masnovines van omplir els carrers de la vila per participar en la celebraciķ de la castanyada, el dimarts 31 d'octubre a la tarda i a la nit.

A partir de les 17 h, a les pistes de Pau Casals, l'entitat Luz del Alba i l'Associaciķ de Veīns del Masnou Alt van celebrar Halloween amb una rua pel Masnou Alt, un concurs de disfresses i una xocolatada.

Durant la tarda, van tenir lloc altres activitats per a públics molt diversos. D’una banda, els més joves es van citar a la plaįa d'Europa (port esportiu), que va acollir el Combat de Galls Rhythm and Poetry, un concurs en quč un grup de joves s'enfrontaven en una discussiķ dialčctica utilitzant parāmetres de rap i amb un temps limitat. De l’altra, a Ca n'Humet, l'Ajuntament del Masnou i Lleureka Projectes Educatius van preparar una castanyada per als més menuts, amb la visita de la Maria Castanyera i balls tradicionals. A més, es va celebrar una castanyada country a l’escola bressol La Barqueta, organitzada per l’associaciķ Country Ocata; una parada de castanyes i moniatos al carrer de Sant Rafael, organitzada per l’associaciķ de veīns del carrer; una castanyada al Casal Avis Can Malet, organitzada pel mateix casal, i una castanyada al Casal d’Avis Ocata.

Més entrada la tarda, a partir de les 19.30 h, a la plaįa d'Ocata, la Colla de Diables va organitzar una nova ediciķ del Castanyot, en quč la tradiciķ de bruixes i bruixots es barreja amb la de Halloween. Va tenir lloc una cercavila que va acabar a l'Altell de les Bruixes, on va continuar la festa, i es van coure i repartir castanyes.

Els actes d'aquesta celebraciķ ja s'havien iniciat durant el cap de setmana anterior, en quč havien tingut lloc diversos tallers infantils al Mercat municipal així com un passatge del terror ambientat en un psiquiātric al Masnou Alt.

Informaciķ publicada el 2 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00