Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
╚xit de la V Jornada d'Entitats
ARXIUS/Acciocivica/2017/IMGL6733_1024.jpg

V Jornada Entitats 1El diumenge dia 8 d’octubre, mÚs de trenta entitats es van donar cita al Masnou en la V Jornada d'Entitats, que es va celebrar a la plaša de la Llibertat i als carrers del voltant, de 10 a 14 h. La trobada va permetre que les associacions i altres colĚlectius de la vila mostressin la seva tasca a la ciutadania, i, alhora, que la xarxa associativa del municipi s’enfortÝs. L’alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat de la regidora d'Acciˇ CÝvica, SÝlvia Folch, i la primera tinenta d’alcalde, NoemÝ Condeminas, van ser-hi presents, i van agrair a totes les entitats la seva participaciˇ.

Per posar de manifest el benefici de l'associacionisme, durant tot el diumenge al matÝ es van dur a terme tot un seguit d'exhibicions i mostres del que fan les entitats durant l’any, en les quals va poder participar tothom. Els visitants a les carpes de les entitats van poder gaudir i participar d’activitats tan diverses com: ball country (amb l’Associaciˇ Cultural Luz del Alba i l’Associaciˇ Quatre Quarts), xerrades informatives (amb "Helping Cancer"), activitat amb un vehicle de Protecciˇ Civil, cant coral (amb Cor Scandicus), o, fins i tot, una performance (amb La Teatral), entre d’altres.

V Jornada Entitats 2Els representants municipals assistents, en colĚlaboraciˇ amb l’Órea de Salut P˙blica, van aprofitar l’avinentesa per animar les entitats a participar en la campanya “Entitats: font de salut”, que es posarÓ en marxa en breu.

La Jornada va acabar amb una arrossada de germanor per a les entitats assistents.

Informaciˇ publicada el 10 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00