Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai Escčnic enceta temporada

La temporada d'octubre-desembre de l'Espai Escčnic Ca n'Humet l'enceta, aquest cap de setmana, el GAT del Masnou, amb l'obra Company, que es representarā fins al 14 d'octubre. El seguirā el concert de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM), el 15 d'octubre, i la programaciķ mensual la tancaran els músics Josep Traver i Jaume Maristany, que, en aquesta ocasiķ, tenen com a convidada la cantant de jazz Laura Simķ, el 21 d'octubre.

Company, del GAT

Els dies 6, 7, 8, 12, 13 i 14 d'octubre

Company és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics volen i busquen la manera que trobi una parella estable i posi seny a la seva vida. En un to de comčdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarā un retrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les coses positives i d'altres que potser no ho sķn tant. Company és una de les comčdies musicals més reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Representacions: Divendres 6 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 7 d'octubre, a les 21.30 h / Diumenge 8 d'octubre, a les 19 h / Dijous 12 d'octubre, a les 19 h / Divendres 13 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 14 d'octubre, a les 21.30 h

Preu: 10 € / Venda d'entrades: reserves a gatentrades@gmail.com, al 608 491 336 (veu o Whatsapp) i una hora abans de cada espectacle a la taquilla.


Simfonia de joguines, JOCEM

Diumenge 15 d'octubre, a les 18 h

La Jove Orquestra de Cambra del Masnou oferirā, amb motiu dels actes commemoratius del 150č aniversari del naixement del mestre Lluís Millet i Pagčs, la Simfonia de les joguines, un espectacle pedagōgic interactiu, adreįat a infants d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys i públic familiar en general, que vol explicar com es forma la música i quč és una orquestra. En Wolfy, el director māgic, els durā a cončixer músiques com les tradicionals catalanes o La flauta māgica, de Mozart; Les quatre estacions, de Vivaldi; Canon, de Pachelbel; la Simfonia de les joguines, i, en aquesta ocasiķ, peces de Lluís Millet i Pagčs.
Espectacle gratuīt.


Traver-Maristany Quintet, amb Laura Simķ

Dissabte 21 d'octubre, a les 20 h

Josep Traver (guitarra) i Jaume Maristany (saxo/flauta) tornen amb una nova producciķ exclusiva per a l'Espai Escčnic Ca n'Humet. En aquesta ocasiķ, el duet convida la cantant Laura Simķ, una de las millors veus del panorama jazzístic del nostre país, amb una extensa trajectōria professional, en la qual destaquen colˇlaboracions amb Tete Montoliu i Francesc Burrull, entre molts d'altres. Acompanyats per una base rítmica de luxe, formada per David Simķ (bateria) i Pere Loewe (contrabaix), formen d'aquesta manera un quintet eclčctic molt interessant. Novament han preparat un repertori de jazz vocal i instrumental amb una formaciķ inčdita per sorprendre el públic masnoví.

Preu: 10 € / Entrades: Anticipada a www.quedat.cat i a taquilla (una hora abans de l'espectacle)

 

Informaciķ publicada el 6 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00