Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai EscŔnic enceta temporada

La temporada d'octubre-desembre de l'Espai EscŔnic Ca n'Humet l'enceta, aquest cap de setmana, el GAT del Masnou, amb l'obra Company, que es representarÓ fins al 14 d'octubre. El seguirÓ el concert de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM), el 15 d'octubre, i la programaciˇ mensual la tancaran els m˙sics Josep Traver i Jaume Maristany, que, en aquesta ocasiˇ, tenen com a convidada la cantant de jazz Laura Simˇ, el 21 d'octubre.

Company, del GAT

Els dies 6, 7, 8, 12, 13 i 14 d'octubre

Company Ús la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics volen i busquen la manera que trobi una parella estable i posi seny a la seva vida. En un to de comŔdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i tambÚ es dibuixarÓ un retrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les coses positives i d'altres que potser no ho sˇn tant. Company Ús una de les comŔdies musicals mÚs reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Representacions: Divendres 6 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 7 d'octubre, a les 21.30 h / Diumenge 8 d'octubre, a les 19 h / Dijous 12 d'octubre, a les 19 h / Divendres 13 d'octubre, a les 21.30 h / Dissabte 14 d'octubre, a les 21.30 h

Preu: 10 € / Venda d'entrades: reserves a gatentrades@gmail.com, al 608 491 336 (veu o Whatsapp) i una hora abans de cada espectacle a la taquilla.


Simfonia de joguines, JOCEM

Diumenge 15 d'octubre, a les 18 h

La Jove Orquestra de Cambra del Masnou oferirÓ, amb motiu dels actes commemoratius del 150Ŕ aniversari del naixement del mestre LluÝs Millet i PagŔs, la Simfonia de les joguines, un espectacle pedag˛gic interactiu, adrešat a infants d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys i p˙blic familiar en general, que vol explicar com es forma la m˙sica i quŔ Ús una orquestra. En Wolfy, el director mÓgic, els durÓ a conŔixer m˙siques com les tradicionals catalanes o La flauta mÓgica, de Mozart; Les quatre estacions, de Vivaldi; Canon, de Pachelbel; la Simfonia de les joguines, i, en aquesta ocasiˇ, peces de LluÝs Millet i PagŔs.
Espectacle gratu´t.


Traver-Maristany Quintet, amb Laura Simˇ

Dissabte 21 d'octubre, a les 20 h

Josep Traver (guitarra) i Jaume Maristany (saxo/flauta) tornen amb una nova producciˇ exclusiva per a l'Espai EscŔnic Ca n'Humet. En aquesta ocasiˇ, el duet convida la cantant Laura Simˇ, una de las millors veus del panorama jazzÝstic del nostre paÝs, amb una extensa traject˛ria professional, en la qual destaquen colĚlaboracions amb Tete Montoliu i Francesc Burrull, entre molts d'altres. Acompanyats per una base rÝtmica de luxe, formada per David Simˇ (bateria) i Pere Loewe (contrabaix), formen d'aquesta manera un quintet eclŔctic molt interessant. Novament han preparat un repertori de jazz vocal i instrumental amb una formaciˇ inŔdita per sorprendre el p˙blic masnovÝ.

Preu: 10 € / Entrades: Anticipada a www.quedat.cat i a taquilla (una hora abans de l'espectacle)

 

Informaciˇ publicada el 6 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00