Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dimecres, 22 de novembre de 2017  -  19 h
Tertúlia: 'El naixement', d'Elisenda Guiu
A cārrec de l'autora

El naixement és una obra de quatre personatges, dos homes i dues dones, que situa l'acciķ a Madrid el dia del referčndum per la independčncia de Catalunya. L'obra estā escrita en clau de comčdia, o millor dit, de tragicomčdia.

Sinopsi: La vigília del dia que se celebra l'esperat referčndum sobre la independčncia de Catalunya, neix a Madrid la filla del Jorge i l'Eulālia. L'endemā, a Barcelona, els cunyats Jaume i Montse exerceixen el seu dret a vot a primera hora del matí i, malgrat les reticčncies del Jaume,  independentista acčrrim, se'n van immediatament cap a Madrid per cončixer la seva neboda. Unes hores més tard, a la planta de nounats d'una clínica madrilenya, té lloc la trobada dels quatre personatges, que posarā en evidčncia la manera de relacionar-se entre ells a partir de les idees de cadascú.

L'obra es va presentar al segon Pitching de Dramatúrgia de Temporada Alta el desembre de 2016, una iniciativa de Barcelona Playwrights, amb l'objectiu de buscar-ne producciķ. Van llegir-ne un fragment els actors Jordi Rico, David Marcé, Maria Ribera i Muguet Franc.

Lloc: Biblioteca Joan Coromines
Ho organitza: Biblioteca Joan Coromines
Preu: Gratuīt
Tipus d'acte: Literatura
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsPerfil del contractantQueda'toferta formativa CFPAM
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Oficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'HumetLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00