Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dimarts, 7 de novembre de 2017  -  10.30 h
"Aprendre a viure millor"
Taller per a dones
Taller per aprendre a identificar les dificultats i els bloquejos emocionals que es generen en les relacions afectives mÚs pr˛ximes. Apoderar-se i millorar el propi benestar per aprendre a viure millor.

CONTINGUTS: Descobrir els propis valors. ReconŔixer els propis mŔrits. Tenir cura de mi mateixa. Dir que "no" amb plena consciŔncia. La mentalitat de Mona Lisa.

METODOLOGIA: La metodologia del taller es basa en alguns exercicis de reflexiˇ individual i de debat en grup, per identificar les dificultats comunes. D'aquesta manera, es pot generar l'empatia per a la cohesiˇ d'un grup de suport que afavoreixi la confianša i l'apoderament de les participants.

PARTICIPANTS: Adrešat a dones que vulguin millorar el seu estat d'Ónim, reflexionant en companyia d'altres dones i amb l'assessorament d'una psic˛loga.

Inscripcions:
TelŔfon 93 557 18 70
igualtat@elmasnou.cat

Lloc: El Casinet
Durada: Dimarts: 7, 14, 21 i 28 de novembre, de 10.30 a 12.30 h
Ho organitza: Ajuntament del Masnou
Preu: Gratu´t
Tipus d'acte: Cursos
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMEspai EscŔnic Ca n'HumetPerfil del contractant"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de mar
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00