Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dimarts, 7 de novembre de 2017  -  10.30 h
"Aprendre a viure millor"
Taller per a dones
Taller per aprendre a identificar les dificultats i els bloquejos emocionals que es generen en les relacions afectives més prōximes. Apoderar-se i millorar el propi benestar per aprendre a viure millor.

CONTINGUTS: Descobrir els propis valors. Recončixer els propis mčrits. Tenir cura de mi mateixa. Dir que "no" amb plena conscičncia. La mentalitat de Mona Lisa.

METODOLOGIA: La metodologia del taller es basa en alguns exercicis de reflexiķ individual i de debat en grup, per identificar les dificultats comunes. D'aquesta manera, es pot generar l'empatia per a la cohesiķ d'un grup de suport que afavoreixi la confianįa i l'apoderament de les participants.

PARTICIPANTS: Adreįat a dones que vulguin millorar el seu estat d'ānim, reflexionant en companyia d'altres dones i amb l'assessorament d'una psicōloga.

Lloc: El Casinet
Durada: Dimarts: 7, 14, 21 i 28 de novembre, de 10.30 a 12.30 h
Ho organitza: Ajuntament del Masnou
Preu: Gratuīt
Tipus d'acte: Cursos
 
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsPerfil del contractantBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaOficina Local d'Habitatgeoferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'HumetQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00