Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
"Donde habita el olvido", de Daniel Morata, s'inaugura divendres a l'Espai Casinet
La inauguraciķ tindrā lloc a les 19.30 h

Pintura Daniel MorataDintre de la programaciķ estable d'arts visuals, l'Espai Casinet acollirā, des del 22 de setembre fins al 15 d’octubre, l’exposiciķ "Donde habita el olvido".

L’exposiciķ, batejada amb el títol del poema "Donde habite el olvido", de Luis Cernuda, mostra un conjunt de pintures de l’artista Daniel Morata, nascut a Barcelona i resident al Masnou. Segons l’artista, les pintures qüestionen, des de la naturalesa de la imatge i del que representen, l’espai ocupat per l’oblit, l’absčncia del record i la memōria perduda. Alhora, procuren dibuixar de manera molt conceptual un temps i no un lloc, sense tecnicismes ni sofisticacions, per tal d’aconseguir, a tall d’exemple, pintar la paraula absent.

L’autor, que és llicenciat en Belles Arts, ha exposat en sales de Suīssa (Zuric) i d’Alemanya (Berlín, Hamburg o Marburg, entre d’altres), en galeries i museus d’Espanya  i  Catalunya, i en exposicions individuals i colˇlectives, com la Mostra d’Art Contemporani del MMAC de Mollerussa. Morata també ha estat seleccionat en premis de pintura, com el Premi de Pintura de la Fundaciķ Vilacasas, el Torres-García Ciutat de Matarķ, l'Honda La Garriga, el Ricard Camí o el Premi de Recerca Pictōrica de Salou.

La inauguraciķ tindrā lloc el divendres 22 de setembre, a les 19.30 h, a l'Espai Casinet.

Per a més informaciķ: full informatiu de la sala d'exposicions. 

Informaciķ publicada el 21 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00