Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
"Donde habita el olvido", de Daniel Morata, s'inaugura divendres a l'Espai Casinet
La inauguraciˇ tindrÓ lloc a les 19.30 h

Pintura Daniel MorataDintre de la programaciˇ estable d'arts visuals, l'Espai Casinet acollirÓ, des del 22 de setembre fins al 15 d’octubre, l’exposiciˇ "Donde habita el olvido".

L’exposiciˇ, batejada amb el tÝtol del poema "Donde habite el olvido", de Luis Cernuda, mostra un conjunt de pintures de l’artista Daniel Morata, nascut a Barcelona i resident al Masnou. Segons l’artista, les pintures qŘestionen, des de la naturalesa de la imatge i del que representen, l’espai ocupat per l’oblit, l’absŔncia del record i la mem˛ria perduda. Alhora, procuren dibuixar de manera molt conceptual un temps i no un lloc, sense tecnicismes ni sofisticacions, per tal d’aconseguir, a tall d’exemple, pintar la paraula absent.

L’autor, que Ús llicenciat en Belles Arts, ha exposat en sales de Su´ssa (Zuric) i d’Alemanya (BerlÝn, Hamburg o Marburg, entre d’altres), en galeries i museus d’Espanya  i  Catalunya, i en exposicions individuals i colĚlectives, com la Mostra d’Art Contemporani del MMAC de Mollerussa. Morata tambÚ ha estat seleccionat en premis de pintura, com el Premi de Pintura de la Fundaciˇ Vilacasas, el Torres-GarcÝa Ciutat de Matarˇ, l'Honda La Garriga, el Ricard CamÝ o el Premi de Recerca Pict˛rica de Salou.

La inauguraciˇ tindrÓ lloc el divendres 22 de setembre, a les 19.30 h, a l'Espai Casinet.

Per a mÚs informaciˇ: full informatiu de la sala d'exposicions. 

Informaciˇ publicada el 21 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00