Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Afectacions de trānsit per obres de manteniment a la via pública

Continuen les feines des de la Regidoria de Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge per mantenir la via pública del municipi al dia. Com a conseqüčncia, mentre durin les intervencions, hi haurā diverses afectacions de trānsit.

AFECTACIONS:

Arranjaments al carrer de Flos i Calcat:

A partir del dimecres 20 de setembre, es realitzaran treballs d’arranjament i adequaciķ de voreres al carrer de Flos i Calcat. Per poder dur a terme aquestes obres, caldrā prohibir l’estacionament entre els números 98 i 128 (costat muntanya). La franja horāria de la prohibiciķ serā de 8 a 20 h (s'hi podrā estacionar a la nit).

Arranjaments al carrer de Flos i Calcat, de Lluís Millet cantonada amb Torrent Umbert i de Sant Crispí cantonada amb Cristōfor Colom:

No requereixen cap acotament.

Arranjaments al carrer del Berguedā cantonada amb avinguda de Joan XXIII:

Per poder dur a terme l'adequaciķ de la vorera davant la parada del bus urbā, caldrā prohibir l’estacionament a la primera plaįa al costat de la parada del bus (costat mar). La franja horāria de la prohibiciķ serā des de les 8 h fins al final de l'obra. La data exacta serā en funciķ de com avancin les obres anteriors. S’avisarā amb dos dies d’antelaciķ.

Arranjaments al carrer de Francesc Maciā, 139:

Arranjament i ampliaciķ de la vorera. Per poder dur a terme aquesta feina, caldrā prohibir l’estacionament davant del número 139 (costat muntanya).
La franja horāria de la prohibiciķ serā des de les 8 h fins al final de l'obra. La data exacta serā en funciķ de com avancin les obres anteriors. S’avisarā amb dos dies d’antelaciķ.

Arranjaments a l'avinguda de la Mare de Déu del Pilar cantonada amb Amadeu I:

Per fer el rebaix de les voreres al pas de vianants, no caldrā un acotament per estacionament, perō, en ser una cruīlla amb molt de trānsit, es valorarā si és convenient restringir-lo o tallar un carril.  

Informaciķ publicada el 19 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00