Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Celebrada la Setmana Catalana de Vela al Club Nāutic El Masnou

El Club Nāutic El Masnou va acollir, els dies 9, 10 i 11 de setembre, la trentena ediciķ de la Setmana Catalana de Vela, que va reunir més de mil regatistes i gairebé 750 embarcacions de diverses classes. La celebraciķ va incloure una gran diversitat d'activitats lúdiques per als visitants. Tant l'alcalde, Jaume Oliveras, com el regidor d'Esports, Jordi Matas, van ser presents en algunes de les activitats organitzades per celebrar aquesta efemčride.

El temporal va provocar una primera jornada amb un excés de vent i onades, fet que va obligar els regatistes a tornar a terra havent completat tan sols una de les regates programades. Els patins no van poder sortir a mar i encetar la competiciķ. Els dies posteriors va bufar un vent moderat que va permetre navegar a totes les classes, que van disputar entre cinc i sis proves cadascuna.

La Setmana Catalana de Vela és la competiciķ més important i multitudināria d'aquest esport a casa nostra i estā considerada Gran Premi de la Generalitat de Catalunya. Aquest any 2017 s'ha disputat per segona vegada a les costes del Masnou, ja que la primera va tenir lloc durant el 25č aniversari del Club.

A més, la celebraciķ va coincidir amb una data ben especial per al Club, la celebraciķ del seu cinquantč aniversari, que va incloure altres activitats esportives, com la tercera Aquatlķ del Club.

Per a més informaciķ, consulteu la pāgina web del Club Nāutic: www.nauticmasnou.com

Informaciķ publicada el 13 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00