Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Comenįa un nou curs escolar
L'acte d'inauguraciķ oficial del curs escolar tindrā lloc el 19 de setembre

S'acaba l'estiu i comenįa un nou curs escolar al Masnou. El dimarts 12 de setembre és el dia de la tornada a la normalitat per als més de tres mil escolars (3.119) que cursen segon cicle d'infantil, primāria o ESO al municipi i les seves famílies. Enguany, han augmentat les línies d'ESO i, aquest curs, l'Institut Maremar compta amb tres línies de 1r d'ESO, i el Mediterrānia, amb tres línies de 2n d'ESO, per donar continuītat als tres grups de 1r d'ESO que pujaven del curs passat. Les llars d'infants van iniciar el curs uns dies abans i, pel que fa a les escoles bressol municipals, Sol Solet i La Barqueta, l'ocupaciķ és del 100%.

La principal novetat d'aquest nou curs és el trasllat de l'Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM), que passa a ubicar-se a la primera planta de l'equipament Els Vienesos, al Masnou Alt. S'ha programat una reuniķ amb les famílies prčvia a l'inici de curs, el divendres 15 de setembre, a les 17.30 h, a la sala d'actes de la Biblioteca Joan Coromines on es donarā més informaciķ. Les obres a Els Vienesos també han ocasionat l'endarreriment de l'inici de les classes d'alguns dels cursos i tallers del Centre de Formaciķ per a Persones Adultes (CFPAM) fins a principis d'octubre.

L'acte d'inauguraciķ oficial del curs escolar tindrā lloc el 19 de setembre, a les 18.30 h, a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre, amb una xerrada a cārrec de Jordi Collet que duu per títol “Famílies i escola. Quins vincles? Per a quina educaciķ?”. Durant l'acte, organitzat conjuntament entre l'Aula d'Extensiķ Universitāria i l'Ajuntament del Masnou, hi ha prevista una petita actuaciķ de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (JOCEM) com a cloenda.

Informaciķ publicada el 12 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00