Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Divendres, 13 d'octubre de 2017  -  21.30 h
Teatre: 'Company'
També els dies 7 (21.30 h), 8 (19 h), 12 (19 h), 13 (21.30 h) i 14 (21.20 h) d'octubre

Company és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics li busquen una parella estable i volen que posi seny en la seva vida. En un to de comčdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarā un rertrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les seves coses positives i d'altres que potser no ho sķn tant.

Obra de teatre CompanyCompany és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics li busquen una parella estable i volen que posi seny en la seva vida. En un to de comčdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarā un rertrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les seves coses positives i d'altres que potser no ho sķn tant. Company és una de les comčdies musicals més reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Lloc: Espai Escčnic Ca n'Humet
Durada: 150 min.
Ho organitza: GAT El Masnou
Preu: 10€
Tipus d'acte: Teatre
 
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsPerfil del contractantEspai Escčnic Ca n'HumetQueda'tEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria"El Masnou Viu"Biblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00