Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Diumenge, 8 d'octubre de 2017  -  19 h
Teatre: 'Company'
També els dies 7 (21.30 h), 8 (19 h), 12 (19 h), 13 (21.30 h) i 14 (21.20 h) d'octubre

Company és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics li busquen una parella estable i volen que posi seny en la seva vida. En un to de comčdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarā un rertrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les seves coses positives i d'altres que potser no ho sķn tant.

Obra de teatre CompanyCompany és la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics li busquen una parella estable i volen que posi seny en la seva vida. En un to de comčdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i també es dibuixarā un rertrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les seves coses positives i d'altres que potser no ho sķn tant. Company és una de les comčdies musicals més reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Lloc: Espai Escčnic Ca n'Humet
Durada: 150 min.
Ho organitza: GAT El Masnou
Preu: 10€
Tipus d'acte: Teatre
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgePerfil del contractantQueda'toferta formativa CFPAM
Anteriors Següents"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00