Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Diumenge, 8 d'octubre de 2017  -  19 h
Teatre: 'Company'
TambÚ els dies 7 (21.30 h), 8 (19 h), 12 (19 h), 13 (21.30 h) i 14 (21.20 h) d'octubre

Company Ús la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics li busquen una parella estable i volen que posi seny en la seva vida. En un to de comŔdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i tambÚ es dibuixarÓ un rertrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les seves coses positives i d'altres que potser no ho sˇn tant.

Obra de teatre CompanyCompany Ús la historia d'un solter i cinc parelles casades d'amics seus. Aquests amics li busquen una parella estable i volen que posi seny en la seva vida. En un to de comŔdia, apareixeran totes les pors, els recels i els anhels del protagonista, i tambÚ es dibuixarÓ un rertrat del que poden suposar les diferents vides en parella, amb les seves coses positives i d'altres que potser no ho sˇn tant. Company Ús una de les comŔdies musicals mÚs reconegudes i alabades de Broadway, guanyadora de set premis Tony (amb 14 nominacions).

Lloc: Espai EscŔnic Ca n'Humet
Durada: 150 min.
Ho organitza: GAT El Masnou
Preu: 10€
Tipus d'acte: Teatre
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractantEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00